_DSC1886

Valentin-napra érkezett ivan4sure legújabb dala - videó

Valentin-naphoz időzítve, február 12-én látott napvilágot ivan4sure következő kislemezes dala, a Tinder Date.

A Z-generációs poptitán újabb gyöngyszemmel örvendeztette meg a közönségét a hamarosan megjelenő első EP-jéről, és bár ez a single is a manapság élvonalba törő bedroompop jegyeiben készült, ez most merőben más, mint amit eddig megszokhattunk a 19 éves tehetségtől. Ivan4sure friss szerzeménye, a Tinder Date a korábbiakhoz képest „upbeatebb” hangzással érkezett, ezzel is kompenzálva a szövegben taglalt, napjainkat jellemző ismerkedési kultúra agóniáját.

„Eredetileg egy lassabb verziót szerettem volna belőle, viszont mostanában úgy érzem, hogy másfajta hangzásvilágokra is megnyíltam, így a produceremmel, Donáth Áronnal egy frissebb, mégis műfajon belüli dalon kísérleteztük. Az új irányvonal felfedezése után megváltozott a szám  perspektívája, aminek nagyon örülök. A dal egyébként egy szuper grafikával érkezik, ami vizuálisan jelképezi azt a pillanatot, amikor pillangókkal a hasadban ülsz és várod, hogy megismerj egy igazán különleges valakit” - mondta a megjelenés előtt az ifjú tehetség a dalról.

A Tinder Date az október végén megjelent Cider utódjaként debütált, amely az iTunes hazai alternatív listájának 5. helyéig kúszott, de a sajtó is elismerősen szignózta ivan4sure pályafutásának felfelé ívelő szakaszát.

 

Prokopp Attila, az ivan4sure zenei projekt mögött álló talányos figura egy húszas évei elején járó fiatal művészi szabadságvággyal, daccal, komplex világképpel és izzó alkotásvággyal. Zenei orientációja már gyerekkorában jelen volt: már egészen fiatalon állandó szereplője lett a tehetségkutatóknak, első type beat-jét 13 évesen írta angolul. Egy ideje magánének tagozaton tanul, ősszel pedig az Egyesült Királyságot veszi célba, ahol ifjú zenei producerként kezdi meg tanulmányait. Első dala, a when i take a bath 2019. augusztusában látott napvilágot, amely a megjelenés napján az iTunes magyar toplistájának 19. helyén landolt. Azóta három szerzeménnyel is megörvendeztette Instagram-bázisán összetoborozott közönségét; legutóbbi, Cider című dala a hamarosan megjelenő első EP-jének beharangozója, amely márciusban startol az itthon még korai korszakát élő bedroom pop/indie pop szcéna vágányairól.

_DSC1858 (1)

Hozzászólások