lpone

Új albumot ad ki decemberben a Linkin Park

Koncertlemezt ad ki decemberben a Linkin Park Chester Bennington tiszteletére. A korongon a 2017-es One More Light turnén rögzített felvételek szerepelnek majd. 

Nem sokkal ezelőtt jelentették be a Linkin Park tagjai, hogy december 15-én One More Light Live címmel új albumot jelentetnek meg. A kiadvány a zenekar Chester Benningtonnal közös utolsó turnéján rögzített felvételeket tartalmazza majd.

"Ezt a lemezt testvérünknek, Chesternek dedikáljuk, aki a szívét-lelkét beletette a One More Light című lemezünkbe" - olvasható a zenekar honlapján. A bandatagok a 2017-es év kora nyári időszakát egészen rendkívülinek érezték, azt mondják, Chester állította, ez volt az eddigi legjobb turnéjuk. A bajtársiasság és az öröm, amit átéltek a színpadon, visszatükröződött a rajongók, a zene és az egymás iránti bensőséges kapcsolatukban.

lpkkk

"Chester kivételesen szenvedélyes, rendkívül nagylelkű, érzékeny, optimista, vicces és kedves volt" - olvasható a banda közleményében. "Olyasvalaki, aki a hangjával a fájdalmat katarzissá, a hitelességet művészetté és a szenvedélyt kapcsolatokká alakította." Az együttes tagjai szerint az énekes soha nem felejtette el kimutatni a háláját a háttérben dolgozóknak, hiszen a koncertek nem valósulhattak volna meg azok nélkül, akik körbeutazták velük a világot, hogy valóra váltsák estéről-estére az álmaikat.

A Linkin Park december 15-én megjelenő koncertlemezén, mellyel Chester Bennington előtt tisztelegnek a zenészek, összesen 16 dal szerepel majd.

 1. Talking to Myself
 2. Burn It Down
 3. Battle Symphony
 4. New Divide
 5. Invisible
 6. Nobody Can Save Me
 7. One More Light
 8. Crawling
 9. Leave Out All the Rest
 10. Good Goodbye (feat. Stormzy)
 11. What I've Done
 12. In the End
 13. Sharp Edges
 14. Numb
 15. Heavy
 16. Bleed It Out

 

Chester Bennington 2017. július 20-án hunyt el. A legendát világszerte milliók gyászolják.

Nyugodjon békében.

 

Hozzászólások