CelineDion4_PhotoCredit_SonyMusicEntertainment

Több koncertjét is elhalasztja Celine Dion - A budapesti buli is későbbre tolódik

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében, valamint tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, Celine Dion bejelentette, hogy a COURAGE WORLD TOUR európai koncertjeinek többségét későbbre halasztja.

Az európai turné 2020. május 21-én indult volna Prágában és a 2020. július 25-ig tartó időszakban összesen 28 koncert, 19 várost érintve kerül elhalasztásra. Így a magyarországi koncert is, amelyet 2020. június 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában tartottak volna a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében. A turné producere, a Concerts West/AEG Presents és a szervezők az új dátumokon dolgoznak, a budapesti koncert is egy későbbi időpontban valósul majd meg, amikor már biztonságosan lehet rendezvényeket megtartani.

A COURAGE WORLD TOUR 2019 szeptemberében indult Észak-Amerikában, Québec Cityben, és már 52 telt házas show-n is túl voltak, amikor is idén márciusban a COVID-19 vírus miatt fel kellett függeszteni az amerikai koncerteket és most az európai állomások többségét is.

A gondolataim és imáim mindazokhoz szólnak, akik elvesztették szerettüket és nagyon megszenvedték a koronvírus okozta pandémiát.  Tudom, mindenki küzd, hogy alkalmazkodjon a kihívásokkal teli körülményekhez, nem tudva azt, hogy mikor fog normalizálódni a helyzet. De ezen is túl fogunk jutni, remélhetőleg előbb, mint utóbb. Csodálom azokat az egészségügyi dolgozókat, az elsőként közbeavatkozókat és azokat a bátor embereket, akik mindent megtesznek, annak érdekében, hogy gondoskodjanak és törődjenek velünk ezekben a nehéz időkben. Várom azt a napot, amikor újra együtt énekelhetünk, táncolhatunk, s együtt osztozhatunk az örömökben, ám egyelőre az egészség és a biztonság a legfontosabb mindenki számára… Alig várom, hogy újra színpadra állhassak és veletek lehessek megint – nyilatkozta Celine Dion.

Celine és a Concerts West/AEG Presents teljes mértékben elkötelezett az ügyben, hogy amint a helyzet biztonságos lesz, a COURAGE WORLD TOUR Európában is megtartásra kerül. Amint véglegesedik az új budapesti dátum, a szervezők értesíteni fognak minden jegyvásárlót, addig is türelmüket szeretnék kérni. Mindenkit arra kérnek, hogy a megvásárolt jegyeiket őrizzék meg, a belépők az új időpontra lesznek érvényesek.

A CELINE DION COURAGE WORLD TOUR európai dátumai, amelyek halasztásra kerülnek:

 

5/21 Prága, Csehország 02 Arena
5/23 Lodz, Lengyelország Atlas Arena
5/25 Krakkó, Lengyelország TAURON ARENA Krakow
5/28, 5/30 Antwerpen, Belgium Sportpaleis-Antwerpen
6/2-6/3 Zürich, Svájc Hallenstadion Zürich
6/5 Zágráb, Horvátország Arena Zagreb
6/7 Budapest, Magyarország Papp László Budapest Sportaréna
6/10, 6/12-6/13 Amsterdam, Hollandia Ziggo Dome
6/15 Bécs, Ausztria Wiener Stadthalle
6/17 München, Németország Olympiahalle
6/19 Mannheim, Németország SAP Arena
6/21 Köln, Németország Lanxess Arena
6/22 Hamburg, Németország Barclaycard Arena
6/26-6/27, 6/30, 7/1, 7/3-7/4 Párizs, Franciaország Paris La Défense Arena
7/16 Carhaix, Franciaország Vieilles Charrues Festival
7/18 Monte Carlo, Monaco Place du Casino
7/20 Nyon, Svájc Paléo Festival Nyon
7/22 Berlin, Németország Waldbühne
7/25 Lucca, Olaszország Lucca Summer Festival
8/31, 9/1 Koppenhága, Dánia Copenhagen Royal Arena*

*A koppenhágai koncerteket előzetesen elhalasztották a nagyobb létszámú rendezvényeket érintő korlátozások miatt

 

Hozzászólások