unnamed (4)

Összefogásra buzdít az Aurora: így támogatják az egészségügyi dolgozókat a punkok

Új videoklipet készített az Aurora zenekar. “Az élet zsoldosa” című nóta, amely a győri punkok hamarosan érkező akusztikus kiadványán szerepel majd, március 27-én debütált a YouTube-on. A premierhez egy különleges póló is készült, amellyel a zenekar a sürgősségi és intenzív ellátásban dolgozó nővéreket szeretné támogatni.

“Kedves Barátaink! Összefogásra hívunk Benneteket! Nagy teher és felelősség nyomja a frontvonalban helytálló egészségügyi dolgozók vállát. Ők állnak most a világ nagyszínpadán, őket figyeli minden kamera, értük tombol a közönség. Bár a nagykoncert még csak most kezdődik, megfeszített, áldozatos munkájukért cserébe a buzdító szavakat már kevésnek érezzük. Kétségtelen, hogy támogatásra van szükségük!" - olvasható a banda Facebook-oldalán.

A zenészek március 27-én egy új dalt tettek közzé a YouTube csatornájukon. "Az élet zsoldosa" című nóta amellett, hogy egy, a koronavírus-járány okozta helyzetre reflektáló videót is kapott, azért is különleges, mert a klippremierhez a győri önkormányzat támogatásával egy olyan póló is készült, amellyel a zenekar az egészségügyi dolgozókat kívánja támogatni.

A Blikk elérte Kisbét, az Aurora basszusgitárosát, aki a lapnak elmondta: nagyon hiányzik nekik a koncertezés, hiszen egy ennyi éve működő zenekarnak már a mindennapjaihoz tartozik, hogy a színpadra kiállva személyesen találkozzon a közönségével, de úgy érzik, ebben a mostani helyzetben nem ez a legfontosabb. - Szerettünk volna tenni valamit a közösségért - elsősorban azokért, akik a frontvonalban dogoznak. Most a kérés helyett sokkal fontosabb, hogy - a lehetőségeinkhez mérten - segítsünk, adjunk másoknak valamit - fogalmazott.

Aurora2

Az Aurora a közösségi-oldalán tette közzé a felhívását, amellyel arra buzdítja a rajongóit, hogy csatlakozzanak hozzájuk és segítség az egészségügyi dolgozókat a járvány elleni küzdelemben.

"Próbálunk ebben a furán kaotikus helyzetben egy kis reményt vinni a szívetekbe és arra buzdítani Benneteket, hogy tartsatok össze, a szakadékok fölé építsetek hidat és lehetőségetekhez mérten támogassátok azokat, akik rászorulnak! Egy felhívással fordultunk Hozzátok, amelyben támogatói póló vásárlásával segíthetitek a magyarországi sürgősségi és intenzív ellátásban dolgozó nővéreket" - írják bejegyzésükben a punkok.

A támogatói pólót az eletzsoldosa.wearetherealpimp.com5 linken elérhető webáruházban lehet megvásárolni. A befolyó összeg elosztásáról a Szívkatéterezés Győr Alapítvány gondoskodik.

 

 

TagsAurora

Hozzászólások