IMG_0983 (2)

Shinoda elárulta: van egy kiadatlan Linkin Park dal, amiben Chester Bennington énekel

Nagy izgalmat okozott Mike Shinoda, mikor a legutóbbi élő bejelentkezse során megemlítette, hogy van egy dal, amit Chester Benningtonnal rögzítettek, ám ezidáig senki nem hallotta még. 

Lázban égnek a Linkin Park fanok, hiszen napokon belül érkezik a Chester Bennington első zenekarának kiadványa, melyen a 2017-ben elhunyt énekes hangja hallható. A Grey Daze Amends című lemeze június 26-án jelenik meg, az album előfutáraként pedig már több dalt is hallhattak a rajongók.

Most újabb hír okozott izgalmat a fanok körében, Mike Shinoda ugyanis a legutóbbi élő bejelentkezése során elhintette, hogy van még legalább egy olyan Linkin Park dal, amit Chester Bennington halála előtt, az énekessel közösen rögzítettek, de nyilvánosságra sosem került.

- Volt egy dal... egy One More Ligh-dal... ugyanis a lemezfelvételnél több dalt is rögzítettünk, mint amennyi végül az albumra felkerült. Szóval csináltunk még néhányat, csak hogy lássuk, megütik-e a mércét, vagy használhatók- e B-oldalasként... szóval a dal, amiről szó van, a "Friendly Fire" - mondta Shinoda, azonnal lázba hozva mindenkit. A jó hír mellé azonban, egy nem annyira örömteli is társult: a rajongóknak valószínűleg még éveket kell váriuk, hogy a Friendly Fire-t közzétegyik a zenészek. Shinoda bejelentése az LPLive-nak köszönhetően a Twitterre is felkerült.

Ahogy korábban megírtuk, az sem elképzelhetetlen, hogy egyszercsak újra összeáll a csapat, Dave Farrel ugyanis áprilisban egy interjúban arról beszélt, hogy ismét elkezdtek különféle zenei ötleteken dolgozni. Ám hogy lesz-e ténylegesen újraindulás, és ha igen, milyen formában, az még egyelőre bizonytalan. A konzultációkat a járvány miatt az elmúlt hónapokban egyébként is csak online lehetett megoldani.

A fentiek azonban mindenképp ígéretesen hangzanak.

/Nyitókép: Pogonyi Nóra, 2015. Los Angeles

Hozzászólások