Screenshot_290

20 éves a Hybrid Theory: kiderült, mivel lepi meg a rajongókat az évfordulóra a Linkin Park

Különleges kiadványcsomaggal ünnepli a Hybrid Theory megjelenésének 20. évfordulóját a Linkin Park. A banda egy kiadatlan demófelvételt is közzétett. 

Húsz évvel ezelőtt jelent meg a Linkin Park debütáló albuma, mely azonnal meg is hozta a sikert a bandának, a későbbi lemezeket is folyton a Hybrid Theory hangzásvilágához hasonlítgatták.

2017 júliusában az egész világot sokkolta Chester Bennington öngyilkosságának híre. Mind a zenekar tagjai, mind a rajongók nehezen tudták feldolgozni, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténhet. A fanok a mai napig kitartanak a banda mellett, holott a frontember halála óta gyakorlatilag leállt a csapat. Egyedül Mike Shinoda maradt színpadon, aki szólóban alkot és tartja a kapcsolatot folyamatosan a Linkin Parkot szeretőkkel. Shinoda a rajongók unszolására már korábban említette, hogy a Hybrid Theory kiadásának 20. évfordulójáról valamilyen formában megemlékeznek majd. Ma érkezett el a pillanat, hogy végre kiderüljön, mivel készült a közönségének a zenekar. Mindezt játékos formában tudatták a világgal - a Linkin Park oldala már korábban megváltozott, ha valaki felkeresi a honlapjukat, egy 20 évvel ezelőtti computer képernyőjét láthatja, melyen az elmúlt hetekben különféle rejtvények megfejtésével lehetett információhoz jutni a lemez évfordulója kapcsán.

Íme a titok, amit ma lelepleztek: október 9-én érkezik egy különleges kiadványcsomag, melyben ritkaságok, demók, DVD és egyéb extrák lesznek majd. A kollekció ára 194 euró, de szinte biztos, hogy nagyon sokan meg fogják rendelni. Egyébként vannak kisebb, speciális csomagok, illetzve vadonatúj ruházati termékek is a banda oldalán.

Hogy ne csak szárazon jöjjenek az információk, a zenekar egy beharangozó videót is készített, illetve közzétettek a YouTube-on egy demófelvételt, ami bár nem került fel annak idején a lemezre, a törzsrajongók már ismerhették - a videómegosztón is évek óta fellelhető.

Íme a két videó:

 

 

Hozzászólások