greendayyyyy

Hatalmas a küzdelem a Green Day budapesti koncertjének belépőiért!

Koradélután hirdette meg június 18-ai budapesti koncertjét a Green Day zenekar. A rajongók azonnal rávetették magukat a belépőkre - a Ticketportal rendszerén keresztül csak hosszas sorbanállás után lehet hozzájutni a jegyekhez.

Egy hónap múlva startol a Green Day európai turnéja, mellyel a négy év hallgatás után megjelentetett Revolution Radio című albumukat népszerűsítik. Az amerikai punk együttes január 10-én Olaszországban áll színpadra először, majd négyhetes stadionkörútja után a fesztiválszezon idején tér vissza a kontinensre. A zenekar vasárnap este egy facebook poszttal üzent a budapestieknek, hogy legyenek résen, mert hétfőn egy nekik címzett bejelentésre számíthatnak.

Hétfőn koradélután bombaként robbant a hír, hogy a Green Day június 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Hogy még tökéletesebb legyen a dolog, vendégzenekarként a kaliforniai Rancid csatlakozik a zenekarhoz. A bejelentéssel egyidőben árusítani kezdett belépőkre azonnal rávetették magukat a rajongók - csak hosszas sorbanállás után lehet hozzájutni az áhított jegyekhez.

A Green Day eddig háromszor látogatott el hazánkba, 1995-ben a Budapest Sportcsarnokban, 1998-ban a Sziget Fesztiválon, 2005-ben pedig ismét a Sportarénában játszott a zenekar. A mostani stadionkoncert igazi ajándék - hiszen ezidőtájt főként fesztiválokat látogat majd a banda. Előreláthatóan nagyon gyorsan elfogynak majd a belépők, hiszen a 9900 és 18 900 forint közötti ár európai viszonylatban egy ilyen együttes esetén egyáltalán nem mondható drágának.

Hozzászólások