chesterbennington

Jonathan Davis, Blink-182, System Of a Down - ők is fellépnek a Linkin Parkkal, hogy fejet hajtsanak Chester Bennington előtt

Október 27-én, a Los Angeles-i Hollywood Bowl-ban búcsúzik a Linkin Park Chester Benningtontól. Az emlékesten a Blink-182, Kiiara, Ryan Key (Yellowcard), az Avenged Sevenfold (M. Shadows & Synyster Gates), Oliver Sykes (Bring Me The Horizon), Machine Gun Kelly, a System Of A Down (Daron Malakian, Shavo Odadjian, és John Dolmayan) és
Jonathan Davis (Korn) is színpadra áll.

Hétfőn jelentették be a Linkin Park tagjai, hogy október 27-én, a Los Angeles-i Hollywood Bowl-ban búcsúznak Chester Benningtontól. Az emlékesten a zenekar tagjain kívül más előadók is színpadra állnak, fejet hajtva a legendás énekes előtt.

A vendégzenészek közül elsőként a Blink-182 tagjai közölték a Facebook oldalukon keresztül, hogy ők is színpadra állnak az eseményen, ami nem meglepő, hiszen a két zenekar köztudottan jó kapcsolatot ápol - a Linkin Park észak-amerikai turnéjának állomásain is felléptek volna, de korábban is szerveztek már közös fellépéseket - Travis Baker és Mark Hoppus is feltűnt már többek közt a Linkin Park Music for Relief névre keresztelt segélyszervezetének rendezvényein (Concert for Philippines, 2014., Relief Live 2015.)

A Blink-182 csapata mellett az Avenged Sevenfold zenekarból is érkeznek vendégelőadók, M. Shadow és Synyster Gates személyében.

Természetesen a banda új lemezén a Heavy című számot Chesterrel éneklő Kiiara is színpadra áll az emlékkoncerten.

Az említett előadókon kívül pedig már biztos, hogy ott lesz Ryan Key (Yellowcard), Oliver Sykes (Bring Me The Horizon), Machine Gun Kelly, a System Of A Down (Daron Malakian, Shavo Odadjian, és John Dolmayan) és Jonathan Davis (Korn) is. 

Chester Bennington július 20-án hunyt el. A Linkin Park énekese saját otthonában, önkezűleg vetett véget az életének. A rocklegendát világszerte milliók gyászolják. Nyugodjon békében.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Hozzászólások