chester bennington

A Hollywood Bowl-ban búcsúzik a Linkin Park Chester Benningtontól - videó

Október 27-én búcsúzik a Linkin Park Chester Benningtontól, a Los Angeles-i Hollywood Bowl-ban. Az emlékestről a közösségi médián keresztül adott hírt a zenekar, mellyel egyidejűleg közzétették a One More Light című dal hivatalos videoklipjét.

Október 27-én, a Los Angeles-i Hollywood Bowl-ban búcsúzik a Linkin Park Chester Benningtontól. Az emlékesten a zenekar tagjain kívül más előadók is színpadra állnak, fejet hajtva a legendás énekes előtt. A zenekar a közösségi médián keresztül adott hírt az eseményről, ezzel egyidőben pedig közzétették a One More Light című dal hivatalos videoklipjét, amit Chester zenésztársa, Joe Hahn és Mark Fiore (a zenekar egyik állandó fotósa/videósa) rendezett.

"Nagyon megérintő volt ezen a videón dolgozni és különösen végignézni. Közben úgy éreztem, nem csak, hogy szembenézünk néhány félelmünkkel a legnagyobbak közül, a tehetségünk által képesek vagyunk némi fényt adni azoknak az embereknek, akiknek szükségük van rá. Ahogy haladunk a Hollywood Bowl-ban rendezett show felé és azon túl, azokra gondolok, akik kapcsolatban állnak a zenekarral kívülállóként és a belső köreinkben. Ez a videó egy jószándékú gesztus azok felé, akik akarják ezt a kapcsolatot." - olvashatók Joe Hahn gondolatai a videó mellett.

"A One More Light azzal a szándékkal íródott, hogy szeretetet küldjön azoknak, akik elvesztettek valakit. Most mi vagyunk azok, akik a végén fogadjuk ezt az üzenetet. Az emlékesteken a művészet, a videók, a képek és a rajongók a világ minden részén a dal irányába gravitáltak, a banda és a mi kedves barátunk, Chester emléke iránti szeretetük és támogatásuk kinyilatkoztatásaként. Annyira hálásak vagyunk és alig várjuk, hogy újra lássunk benneteket" - olvashatók Mike Shinoda gondolatai az emlékest kapcsán.

"Tudom, hogy a halálának a körülményei valóban sötétek, és ahogy akkor mondtuk, az a sötétség, ami neki volt, mindig is a csomag részét képezte, de ami olyan egyedi és különleges volt ebben a srácban, hogy ő mindezt üzemanyagként használta, hogy olyan sok jó dolgot cselekedjen" - magyarázta Shinoda a KROQ rádió műsorában hétfőn. "Amilyen ő volt... annyira boldog, annyira mókás srác - amikor besétált a szobába, olyan pozitív, vicces, derűs energiák vettek körül - ezt akarjuk megmutatni ezzel a show-val." (...) "Tudom, hogy ez egy érzelmi hullámvasút lesz, de amikor beszélünk róla és a show-ra koncentrálunk, tényleg az élet ünnepléséről szól."

Az október 27-ei megismételhetetlen eseményre Los Angeles-i idő szerint szeptember 22-én délelőtt 10 órától lehet jegyet váltani - a Linkin Park hivatalos rajongói klubjának tagjai szeptember 19-én déltől jogosultak elővásárlásra.

Hozzászólások