a

Tényleg visszatér a Linkin Park? Kiderült, mit csinálnak a bandatagok a karanténban

Friss videóval jelentkeztek a Linkin Park tagjai.

Mióta Chester Bennington meghalt, teljesen leállt a zenekar. Mike Shinoda szólókarrierbe kezdett, Dave Farrell podcast-sorozatot indított, a többiekről viszont nem sokat lehetett hallani. Nemrég egy interjúban Dave arról beszélt, hogy ismét elkezdtek különféle zenei ötleteken dolgozni, ám hogy lesz-e ténylegesen újraindulás, és ha igen, milyen formában, az még egyelőre bizonytalan. A konzultációk a járvány miatt egyébként is csak online lehetségesek.

A bandatagok közül hárman most egy olyan videót osztottak meg a Mercedes-AMG Facebook-oldalán, melyben az otthonukból jelentkeztek be, megmutatva, hogy mivel foglalatoskodnak a koronavírus-járvány okán elrendelt "karantén" alatt.

Elsőként Mike Shinoda köszönt be, majd Joe Hahn, végül pedig Dave Farrell is megjelent.

Joe a stúdióban ülve mutatta be a környezetét, ahol elmondása szerint nagyon sok időt tölt: mögötte a munkaállomás, egy csomó könyv és a bábugyűjteménye látható a videóban.

Dave, a zenekar basszusgitárosa, mintha hangszert váltott volna, egy dobfelszerelés mögül jelentkezett, lányai is vele voltak, akik közül az egyik egy zongorát szólaltatott meg, miközben apja dobolt. Később a másik lánya is csatlakozott hozzájuk és belekezdtek közösen a Linkin Park In The End című dalába.

Mike bemutatta a stúdióját, ahol dalokat ír minden nap - a zeneszerzés folyamatát egyébként élőben is lehet követni időnként Shinoda közösségi oldalain.

Joe azt mondja, a járvány-időszak alatt igen produktív, hiszen most, hogy otthonmaradásra van kényszerítve, rengeteget gondolkodik azon, mit lehetne csinálni. Arra biztat mindenkit, hogy ők is ezt tegyék, ügyeljenek arra, hogy biztonságban legyenek, és próbálják megállni, hogy őrültségeket csináljanak odakinn.

Mike azt mondja, reméli mindenki jól és biztonságban van, illetve hogy mindenki igyekszik otthon maradni.

Dave mindehez annyit tett hozzá, bízik benne, hogy mindenki élvezi az otthonlétet, és a családja, illetve a Linkin Park család nevében is a legjobbakat kívánja.

Hozzászólások