Created with Microsoft Fresh Paint

RELIEF LIVE - WITH LINKIN PARK & STEVE AOKI

Ünnepel a Music for Relief! A Linkin Park együttes által 2005-ben alapított non-profit szervezet 10 éves fennállása alkalmából különleges rendezvénnyel készül, melynek november 14-én a Los Angeles-i River Studio ad otthont. A Relief LIVE névre keresztelt eseményen a Linkin Park mellett a népszerű DJ, Steve Aoki is fellép majd.

A Music for Relief segélyszervezetét a Los Angeles-i Linkin Park együttes alapította a 2004 decemberében Dél-Kelet Ázsia partjainál pusztító cunami okán. A non-profit egyesület létrejöttétől számítva több mint 7 millió dollárnyi összeggel segítette négy kontinens többszörös katasztrófával sújtotta területeinek túlélőit – támogatta többek közt a Katarina hurrikán, a kínai Wenchuan vulkánkitörés, a zimbabwei kolera járvány, a Fülöp-szigeteken tomboló Haiyan tájfun, a balkáni árvizek, továbbá a Haitin, Japánban és Nepálban pusztító földrengések károsultjait. Számtalan jótékonysági rendezvényt, koncertet, online árverést szervezett elismert zenészek és hírességek közreműködésével, hogy a lerombolt területek újraépítésének segítése mellett a rászorulók a szükséges ellátásban részesüljenek. Mindemellett pedig a klímaváltozás elleni harcban is részt vesz – működése óta több mint egymillió fa ültetését kezdeményezte.

November 14-én egy különleges eseménnyel ünnepli 10 éves fennállását a szervezet – Relief Live néven a meglehetősen csekély befogadóképességű Los Angeles-i River Studio-ban, vacsorával és itallal egybekötött élőzenés rendezvényre készül a Music for Relief. Az exkluzív eseményen a létszám maximalizálása miatt a résztvevők valóban intim légkörben láthatják színpadra lépni az előadókat, köztük a Linkin Park tagjai mellett többek közt a népszerű DJ-t, Steve Aokit is.

A Relief Live rendezvényre 250 dollárért válthatnak jegyet az érdeklődők, mellyel egyben a szervezet Power the World programját, illetve a Disaster Relief alapot támogatják.

Jegyvásárlás: itt

Csoportos szponzorációs lehetőségek: itt


320BBDE7-CA7A-49A5-9BC4-8D1F08AE112B