IMG_0237 (2)

ÁKOS - ARÉNA 2015

December 17-én mutatja be élőben Ákos és zenekara a MÉG EGYSZER album anyagát. Az eseménynek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont.

Már csaknem az összes jegy elkelt Ákos idei utolsó koncertjére, melynek keretében az énekes legújabb, szeptember 29-én megjelent Még egyszer című lemezét mutatja be élőben a közönségnek. Aki nem akar lemaradni az eseményről, az Ákos-webáruházban ITT vagy az Eventim hálózatán ITT még lecsaphat az utolsó néhány belépőre.

ÁKOS • ARÉNA 2015
2015. december 17. , csüt. - 20 óra
Papp László Budapest Aréna

Ákos tizennyolcadik magyar nyelvű szólóalbumának szintirock hangvételű szerzeményei közül korábban már megismerhetett néhány dalt a közönség: az Újrakezdhetnénk mellett az énekes legutóbbi turnéjának címadó, Igazán című számát már a korong megjelenése előtt játszotta élőben a zenekar.  Azok a szerencsés rajongók pedig, akik a Telekom MobilTárca szolgáltatására regisztrálva, illetve Ákos Facebook-oldalának játékába bekapcsolódva páros belépőt nyertek az album megjelenése kapcsán rendezett Premier Estre, az új lemez címadó dalát is hallhatták már élőben az Akvárium Klubban szeptember 29-én.

Ákos a Még egyszer album teljes anyagát december 17-én, 20 órai kezdettel mutatja be a Papp László Budapest Sportarénában.

TagsÁkos

Hozzászólások