FNETPPWPSFXC1445350320144

LINKIN PARK ZÁRJA A BLIZZCON-T!

A Linkin Park koncertje zárja idén a BlizzCon-t! A november 6-án és 7-én zajló eseménynek ezúttal is az Anaheim Convention Center ad otthont, sok egyéb mellett a banda fellépését is élőben közvetítve a helyszínről. A rendezvényre már az összes jegy elkelt, ám az online adásra még válthatnak virtuális belépőt az érdeklődök.

1991-ben három frissen diplomázott srác úgy döntött, saját vállalkozást indít videojátékok alkotását, illetve forgalmazását tűzve ki célul maguk elé. Húsz év múlva cégük olyan, kontinenseken átívelő népszerűséggel büszkélkedő játékfejlesztő és kiadó vállalattá nőtt, melynek tucatnyi nyelven elérhető termékeiért milliók rajonganak világszerte. A Michael Morhaime, Frank Pearce és Allan Adham által Irvine-ban alapított Silicon & Synapse kezdetben az amerikai Activision Blizzard leányvállalataként működött, első saját fejlesztésű szoftverei (Rock n' Roll Racing, The Lost Vikings) 1993-ban láttak napvilágot. A következő évben, miután a Davidson & Associates befektetőként megszerezte, a cég először Chaos Studios, majd végül Blizzard Entertainment, Inc. elnevezéssel gyarapodott tovább. A vállalat első nagy dobása a Warcraft: Orcs & Humans stratégiai játék fejlesztése volt, melynek folytatásán túl azóta olyan világszerte ismert termékeket alkotott, mint a StarCraft stratégiai vagy a Diablo szerepjáték sorozat.

A vállalat 2005 óta minden évben megrendezi a BlizzCon-t, termékeinek népszerűsítése, illetve a jövőbeni fejlesztések bemutatása céljából. A kétnapos, exkluzív eseményt a játékosok globális közösségének ünnepeként tartják számon, ahol a résztvevők a különböző aktivitásokon túl a Blizzard-hősök megelevenedésének is szemtanúi lehetnek. A rendezvényt a The Offspring, Ozzy Osbourne, a Foo Fighters, a Blink 182, illetve a Metallica után idén a Grammy díjas Linkin Park koncertje zárja. A világszerte több mint 50 millió album eladásával, illetve a Facebook legnépszerűbb zenekaraként a közösségi portálon több mint 63 millió rajongóval büszkélkedő együttes, mely a rock bandák közül elsőként érte el a Youtube-on az egybilliós nézettséget, a Blizzard Entertainment csapatával együtt október 20-án hozta nyilvánosságra az eseményt. Ugyan a BlizzCon-ra váltható belépők már elfogytak, a szervezők úgy döntöttek, online közvetítést szolgáltatnak a helyszínről, így a BlizzCon oldalán elérhető virtuális jegyek vásárlásával a világ bármely pontjáról nyomon követhetők a kétnapos rendezvény történései - beleértve sok egyéb érdekesség mellett természetesen a Linkin Park zenekar koncertjét is.

Jegyvásárlás itt: BlizzCon Virtual Ticket ($39.99 USD)

Hozzászólások