Aladdin.Palace_CMYK-40300dp

LONDONBA ÉRKEZIK ALADDIN!

Londonba hozza jövő nyárra legújabb musicaljét a Disney. A Broadway színpadán jelenleg is nagy sikerrel futó Aladdin történetét a Prince Edward Theatre épületében 2016. május végétől láthatja a közönség. Az előadásokra november 23-ától válthatnak jegyet az érdeklődők.

A Disney Theatricals nemrég hivatalosan is kihirdette, hogy Londonban is színpadra állítják legújabb musicaljüket. Az Aladdint, mely az 1992-ben született Disney film adaptációja, 2011-ben mutatták be Seattle-ben, majd több regionális és nemzetközi előadás után 2014-től kezdték játszani a Broadway színpadán. A darab zenéjét Alan Menken, dalszövegeit pedig Howard Ashman és Tim Rice mellett a Disney Aladdin című könyvének írója, Chad Beguelin jegyzi - a musicalben, mely egy fiatal utcai csibész történetét mondja el, aki egy csodalámpát találva megismerkedik az abba zárt dzsinnel, több új, kifejezetten a színpadi előadáshoz írt szerzemények kombinációjában felcsendül a rajzfilmből ismert összes nagysikerű dal, mint például a 'Friends Like Me', 'One Jump Ahead', 'Prince Ali' és az Oscar, illetve Grammy díj nyertes 'A Whole New World'. A show rendezője és koreográfusa Casey Nicholaw, aki a megannyi káprázatos kosztüm és táncbetét mellett speciális effektekkel ejti ámulatba a nézőket - a darabból természetesen a repülőszőnyeg sem hiányozhat.

Az Aladdin című musical a február 27-éig műsoron lévő Miss Saigon helyébe lépve 2016. május végétől látható a londoni Prince Edward Theatre színpadán. Az előadásokra november 23-ától kezdik a jegyeket árusítani.

Hozzászólások