linkinpark

Linkin Park daloktól lesz hangos az ELLÁTÓház

Linkin Park daloktól lesz hangos július 5-én Budapest belvárosa: a 1stepkloser aznap este az ELLÁTÓház színpadán lép fel. 

Július talán a legnehezebb időszak azoknak, akik szívből rajongtak a Linkin Parkért. Két évvel ezelőtt ebben a hónapban veszítette el a zenekar a legendás frontemberét, és egyre inkább úgy tűnik, hogy Chester Bennington nélkül a banda nem folytatja tovább.

Akik szerették az énekest, halálának évforulójához közelítve biztos, hogy nehezebb napokon mennek keresztül és újra előveszik majd az agyonhallgatott CD-ket. A jó hír, hogy kedvenc dalaikat most élőben is meghallgathatják: július 5-én ugyanis Budapesten, az ELLÁTÓházban koncertezik a 1stepklozer nevű Linkin Park Tribute zenekar. 

A 9 éve működő csapat már többszörösen bizonyított, minden fellépésük alkalmával hihetetlen szenvedéllyel és alázattal játsszák a nu metal banda dalait. A zenészek pénteken este 20.30-kor állnak színpadra a belvárosi szórakozóhelyen - aki tényleg szerette a Linkin Parkot, annak mindenképp ott a helye!

 

Hozzászólások