linkinparkvolt

Árulják a Linkin Park hangszereit

Több mint kétszáz olyan hangszert és egyéb eszközöket bocsátanak áruba április 4-én, melyeket a Linkin Park zenekar tagjai használtak a koncertjeiken. Az eladásból származó bevételt jótékony célra fordítják.

Reverb az L.A. Techno Empire csapatával együttműködve április 4-én különleges lehetőséget kínál, hogy a fanok is birtokolhassanak egy szeletet a Linkin Park örökségéből : a zenekar felszereléséből megközelítőleg 200 olyan eszközt bocsátanak áruba, melyek a mindennapos használatból már kiestek, ám az együttes több mint 15 éves karrierjében fontos szerepet játszottak. A gitárokat, billentyűzetet és egyéb eszközöket tartalmazó kollekció értékesítéséből származó bevételt Music for Relief kapja - az a non-profit szervezet, amit a zenekar tagjai alapítottak, elsősorban a természeti katasztrófák sújtotta területeken élők segítésére.

Az eladásra kínált darabok közt szerepel például az a Yamaha KX5 billentyűzet, melyen az együttes tagjai a turnékon játszottak (lásd a videóban itt), és amelyhez jár az az LP-s zászló, ami a backstage-ben és rajongói eseményeken jelzésként szolgált, az a Moog Etherwave Plus Theremin, amit Mike Shinoda használt 2010-ben a koncerteken, Brad Delson Amplivox S602M megafonja, mely a 2011-es bulikon került elő, és az az Open Labs Neko XXL Gen5 DAW zenei munkaállomás is, amit kifejezetten a Linkin Parknak gyártottak és a nagyközönség számára sosem volt elérhető.

listing-1_d7mgdh

Yamaha KX5 Keytar

listing-8_kwtvuo

Delson Amplivox S602M Megaphone

listing-3_sbumv8

Open Labs Neko XXL Gen5 DAW Keyboard Workstation

"Az elmúlt 13 év folyamán a Linkin Park rajongói igazán nagylelkűen támogatták a Music For Relief-et, képessé téve minket arra, hogy a küldetésünknek megfelelően segíteni tudjunk a természeti katasztrófák túlélőinek" - mondta Whitney Showler, a Music for Relief elnöke.

Ezen a linken már megtekinthető előzetesen néhány olyan darab, amit április 4-én áruba bocsátanak.

A Linkin Park jövőjével kapcsolatban Mike Shinoda nemrég annyit mondott, hogy egyelőre nincsenek válaszai.

(Forrás: NME)

 

Hozzászólások