2015VolvoCars_Avicii_Press_290515.article_x4

Avicii visszavonul

Avicii ma reggel bejelentette, 2016 után a zenei világtól elvonulva hosszabb szünetet tart és nem fog fellépni élőben. 

A DJ/producer Avicii (igazi nevén Tim Berling) a hivatalos, illetve facebook oldalán publikált közleményben tudatta a világgal visszavonulását, illetve a Twitteren "A zeneipar sosem lesz már ugyanaz" - üzenettel búcsúzott. A beugratásnak tűnő kijelentést a svéd előadó a mai nap folyamán megerősítette - elmondása szerint a 2016-os show-k lesznek az utolsó élő fellépései, és amíg vissza nem nyeri magabiztosságát, nem tervez a jövőben újabb zenét készíteni.

 

Miután megköszönte mindenkinek, aki segédkezett karrierje építésében, Berlinger ezt írta:

"Az utam tele volt sikerrel, de mindez nem járt buktatók nélkül. Miközben előadóvá váltam, felnőttem, jobban megismertem magam és rájöttem, hogy még annyi minden van, amit az életben szeretnék csinálni. Nagyon érdekelnek más területek is, csak még kell egy kis idő, hogy felfedezzem azokat."

"Két héttel ezelőtt keresztülautóztam az Államokon a barátaimmal és a csapatommal, hogy más szemmel is megnézzem, illetve gondoljam át a dolgokat. Mindez tényleg segített, hogy rájöjjek, szükségem van a változásra, amellyel már egy idő óta küzdök." 

"A választásaimat és a karrieremet sosem az anyagi dolgok hajtották, bár hálás vagyok a lehetőségekért és a sikeremből adódó kényelemért. Tudom, micsoda áldás, hogy a fellépéseimen keresztül körbeutazhattam a világot, viszont így túl kevés maradt az életemre valódi emberként."

"Mindennek ellenére sosem fogom elhagyni a zenét - továbbra is beszélek majd a rajongóimhoz a dalokon keresztül, de úgy döntöttem, hogy a 2016-os lesz az utolsó turném. Legyen csattanós! Az egyik részem sosem mondaná, hogy soha... csak nem fogok azonnal visszatérni."

Avicii következő fellépései a Creamfield és az Electric Daisy Festival színpadán várhatók - az utolsó show augusztus 26-án lesz Belfastban.

Forrás: https://www.nme.com/

 

TagsAvicii

Hozzászólások