IMG_2276a

Visszatér Hollywoodba a Tankcsapda: a Whisky a Go Go-ban koncerteznek a rockerek

Amerikába készül a Tankcsapda: 2019. október 5-én visszatérnek a legendás Whisky a Go Go-ba a debreceni rockerek.

A 2015-ös USA-Kanada turné, illetve a tavalyi Toronto-New York kanyar után 2019-ben ismét az Egyesült Államokban koncertezik a Tankcsapda. A jövőre három évtizedes jubileumot ünneplő zenekar tagjai péntek este a Facebook-oldalukon jelentették be, hogy egy év múlva Los Angelesben, a Whisky a Go Go-ban lépnek fel.

A világhírű hollywoodi szórakozóhely az egyik legnagyobb múlttal rendelkező klub a Sunset Strip vonalán, ahol 1964 óta a rockzene legfontosabb képviselőivel találkozhatott a közönség. A debreceni banda 2015. november 15-én játszott ott először, az 'Urai vagyunk a turnénak' névre keresztelt koncertkörútja során. Akkor összesen hét városban álltak színpadra a rockerek Kanada és az Egyesült Államok területén, amit 2017-ben egy rövidebb, Torontót és New Yorkot duplán érintő kanyar követett. Hogy a jövő évi jubileumi turnénak a Whisky-n kívül hány amerikai állomása lesz, az egyelőre nem derült ki.

Fotó: Pogonyi Nóra

Fotó: Pogonyi Nóra

A zenekar New York-i dupla koncertjéről egyébként mi is beszámoltunk. Sidlovics Gábor akkor úgy fogalmazott: a 2015-ös amerikai turnéval régi álmuk vált valóra, és mivel a bulik nagyon jól sikerültek, már akkor eldöntötték, hogy másfél-két év múlva megismétlik majd az egészet. Úgy tűnik, hogy a klubok is elégedettek voltak a produkcióval, hiszen a New York-i Knitting Factory után 2019-ben a Los Angeles-i Whisky a Go Go-ban is már másodszor lépnek fel.

"A FIÚ AZ UTCÁRÓL ROCK AND ROLL SZTÁR LESZ…"

A Tankcsapda tagjai a Los Angeles-i esemény kapcsán az alábbiakat osztották meg velünk:

"Nehéz lenne azzal vitatkozni, hogy ha egy rock banda harminc éve jelen van, lemezeket készít és turnézik, ráadásul mindezt folyamatosan, mindenféle sok éves kihagyás nélkül teszi, az ritka és komoly dolog. Egyszerű vidéki magyar rock zenekarként pedig egy harminc éves jubileumot - sok más dolog mellett - a rock and roll és a világ szórakoztató iparának fellegvárában, az egyik – ha nem a – legismertebb klubjában megünnepelni, valóban felemelő érzés! Nagyon készülünk rá és sok meglepetéssel készülünk, de erről többet most még nem árulhatunk el… De egyet talán mégis: a ’California über allaes’ című dalunk valószínűleg elhangzik majd Hollywoodban, Californiában 2019. október 5-én este a Whisky a Go Go-ban!"

Hozzászólások