Screenshot_6

A U2 vonal egyik állomásán énekelt Berlinben Bono és The Edge - videó

A berlini metrón utazott Bono és The Edge szerdán. A U2 tagjai az azonos néven működő vonal egyik állomásán egy rövid koncertet is adtak.

Szerdán a U2 két tagja, Bono és The Edge metróra szállt berlinben - a U2 line nyugati végéhez közeli Olympic Stadium megállótól a Deutsche Oper állomásig utaztak a zenészek, ahol a szerelvényt elhagyva dalra fakadtak a peronon.

A helyi rádióállomás, a Radioeins tájékoztatása szerint, akik a speciális alkalomra jegyeket kínáltak az érdeklődőknek, nagyjából 120 fő csatlakozott a zenészekhez a szerelvényen. Bono és The Edge összesen három, a Get Out Of Your Own Way, a Sunday Bloody Sunday és a One című számokat adták elő a közönségnek. A mini performansz a banda legújabb, Songs Of Experience című albumának kiadásához kapcsolódva valósult meg.

A U2 tagjaitól egyébként nem meglepő az efféle előadás. Dublinban karácsony este egy jótékonysági akció keretében rendszeresen énekelnek a Grafton Street-en, 2015-ben pedig New Yokban utcai zenészeknek öltözve muzsikáltak a földalatti egyik állomásán, az Innocence & Experience turnéjukat promótálva.

Hozzászólások