Debrecen, 2020. május 29.
Rajongók a Tankcsapda zenekar autós koncertjén a Debreceni Nemzetközi Repülõtéren 2020. május 29-én. A zenekar a Szüless meg újra címû dalát az autós koncerten adta elõ elõször. Az összesen ötszáz autóval érkezõ rajongók a jelenleg érvényben lévõ járványügyi intézkedéseket betartva a jármûveikbõl hallgatták meg a különleges dalpremierkoncertet.
MTI/Czeglédi Zsolt

Hivatalos: jól vizsgázott a Tankcsapda - Indulhatnak az autós koncertek

Miután biztonsággal zajlottak a Tankcsapda autós koncertjei, ezentúl is lehet ilyen jellegű rendezvényeket tartani.

Magyar Közlönyben  is megjelent mostanra az autós koncertekre vonatkozó rendelet - szúrta ki az Index. Ahogy korábban megírtuk, május 29-én és 31 között tesztjelleggel engedélyezte a kormány olyan bulik megtartását, ahol a közönség kocsikban ülve nézi a produkciót. A Tankcsapda ezen a hétvégén Debrecenben és Székesfehérváron szervezett ilyen eseményt és miután a banda és a rajongói is jól vizsgáztak, biztonsággal, fegyelmezetten zajlottak a koncertek, így - ahogy azt Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón bejelentette - ezentúl is lehet ilyen rendezvényeket tartani.

Screenshot_221

Hogy melyik zenekar lesz a következő, amelyik autós koncertet ad, arról egyelőre nincsenek információk. Péter Szabó Szilvia volt az egyetlen, aki felvetette, hogy ilyesmire készül.

A Tankcsapda autós koncertjeiről itt írtunk.

(Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt)

Hozzászólások