Debrecen, 2020. május 29.
A Tankcsapda zenekar autós koncertje a Debreceni Nemzetközi Repülõtéren 2020. május 29-én. A zenekar a Szüless meg újra címû dalát az autós koncerten adta elõ elõször. Az összesen ötszáz autóval érkezõ rajongók a jelenleg érvényben lévõ járványügyi intézkedéseket betartva a jármûveikbõl hallgatták meg a különleges dalpremierkoncertet.
MTI/Czeglédi Zsolt

Kormányinfó: újraindul az élet - Autós koncerteket már mától lehet tartani

Gulyás Gergely csütörtökön adott tájékoztatást a legújabb döntésekről, melyek a rendezvények tekintetében is változást hoznak.

Ha június 16-án megszavazzák a veszélyhelyzet végét a perlamentben - bár a rendezvényekre vonatkozó korlátozás fennmarad -, amint a köztársasági elnök aláírja, az általános korlátozások, a színházak, mozik, fürdők zárva tartása megszűnik - hangzott el a csütörtökii kormányinfón. Gulyás Gergely emellett bejelentette, hogy az autós koncerteket azonnali hatállyal engedélyezik - tehát az ilyen jellegű események mától megtarthatók, írja a Blikk.

Ahogy korábban megírtuk, a Tankcsapda hétvégén két autós koncertet is adott, amit - mint az az RTL Klub Híradójából kiderült - tesztjelleggel engedélyezett a kormány. A debreceni zenekar május 29-én a debreceni repülőtéren, május 30-án pedig Székesfehérváron csapott a húrok közé, az eseményen résztvevő rajongók pedig mindezt a kocsijukban ülve nézhették. A rendezvények az érvényben lévő egészségügyi szabályozásokat betartva, biztonságban zajlottak, és annak elenére, hogy a közönség nem hagyhatta el a járműveket, nagyon jó hangulat volt a koncerteken.

(Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt)

Hozzászólások