ae

Új dátumot hirdetett Budapestre az Aerosmith

Közösségi oldalán jelentette be az Aerosmith zenekar, mikor pótolja a járvány miatt elhalasztott budapesti koncertet.

A koronavírus-járvány miatt - ahogy sok más országban - hazánkban sem tartják meg a nyárra meghirdetett koncertjeiket a külföldi előadók. A többség új dátumot ígért, ami az Aerosmith esetén mostanra meg is érkezett: a zenekar a közösségi oldalán tudatta, mikor pótolja az elmaradt bulikat. A kiírást látva a magyar rajongók is fellélegezhetnek, a 2021-re halasztott turné államásai közt ugyanis Budapest is szerepel.

A Puskás Arénába 2020. július 24-ei dátummal meghirdetett koncertet 2021. július 12-én pótolja a legendás csapat!

.

Az Aerosmith – Steven Tyler (ének), Joe Perry (gitár), Brad Whitford (gitár), Tom Hamilton (basszusgitár) és Joey Kramer (dob) – a rockzene történetének egyik élő legendája. Az együttes világszerte több mint 150 millió albumot adott el, a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, négyszeres Grammy-, nyolcszoros American Music-, hatszoros Billboard- és tizenkétszeres MTV Video Music-díjas.

A zenekarhoz fűződik minden idők második legtöbb slágerlistavezető rockdala, a legtöbb aranylemez és multi-platina album is az Egyesült Államokban. Az Aerosmith eddig tizenöt stúdióalbumot készített, a legutóbbi, Music from Another Dimension! címmel 2012-ben jelent meg.

A csapat legutóbb 1994-ben járt Magyarországon, akkor az MTK-stadionban lépett fel, előtte pedig egy évvel, 1993-ban a Budapest Sportcsarnokban koncertezett.

Hozzászólások