rod stewart

Nyolc év után visszatér Budapestre Rod Stewart

Visszatér Budapestre Rod Stewart. Az angol szupersztár pályafutásának legjobb dalaival áll színpadra január 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A varázslatosan egyedi hanggal rendelkező Rod Stewart, akinek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My Heart,  Baby Jane vagy a Maggie May, 8 év után visszatér Magyarországra - vadonatúj showjával január 29-én a Budapest Arénában őríti meg a közönséget.

Sir Rod Stewartot kétszer is a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjává választották, egyike a világ legtöbb lemezét eladó énekeseinek, karrierje 5 évtizede alatt több mint 200 millió albuma kelt el. Számos sikere közé tartozik a 6 egymást követő slágerlistavezető albuma az Egyesült Királyságban, illetve 62 slágerlistás dala - amelyből 16 az amerikai  slágerlista első tíz helyére is fel tudott kerülni -, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy 2016-ban lovaggá ütötték zenei és jótékonysági munkásságáért.

Rod Stewart

Az énekes idén augusztusban csatlakozott a multi-platina eladásokkal rendelkező DNCE csapathoz, hogy újra értelmezzék minden idők egyik legnagyobb diszkóslágerét, a Da Ya Think I’m Sexy?-t, amellyel az MTV Music Awards gálán debütáltak kirobbanó sikerrel.

Rod Stewart budapesti showjára a hivatalos rajongói klub tagjai számára ma déltől már elérhetők a belépők a https://fanclub.rodstewart.com oldalon keresztül. A teljeskörű jegyértékesítés szeptember 20-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.ticketpro.huoldalakon keresztül. A fellépésre kizárólag ülőjegyek kaphatók. A végtelen humorral és egyedülálló vonzerővel rendelkező szupersztár rajongóinak érdemes minél előbb biztosítaniuk helyüket a koncerten, garantáltan a felejthetetlen élményben lesz részük.

Hozzászólások