fezen

A FEZEN lesz idén az egyik favorit

Közeledik a nyár és ezzel együtt a fesztiválszezon - számtalan olyan rendezvény közül válogathatunk már hazánkban is, ahol igazi világsztárok állnak a közönség elé. A többnapos zenei események egyik legizgalmasabb programkínálatával idén a huszadik születésnapját ünneplő székesfehérvári Fezen rukkolt elő, ahol a magyar zenekarok mellett augusztus 2. és 5. között Alice Cooper, a kaliforniai Ignite és a The Offspring is színpadra lép. 

Nem csak a jó idő miatt szeretjük a nyarat, hanem mert ilyenkor rengeteg szabadtéri rendezvényt tartanak hazánkban, melyek közül a zenei fesztiválok talán a legnépszerűbbek. A többnapos események egymással versenyezve próbálnak minél színesebb programkínálattal előrukkolni, sok esetben világsztárok felvonultatásával magukhoz vonzani a közönséget.

A székesfehérvári FEZEN Fesztivált idén huszadik alkalommal rendezik meg, a szervezők pedig valóban a jubileumi eseményhez méltó lineupot állítottak össze, nem csak a pop, hanem a rock and roll szerelmeseinek is kedvezve.

Nagy dobásnak számít Alice Cooper koncertje - az amerikai rockzene egyik kulcsfigurája augusztus 3-án áll a közönség elé. A rendezvényen fellép a magyar frontemberrel működő Los Angeles-i Ignite zenekar is. Téglás Zoltánt, aki mindig nagy örömmel érkezik hazánkba, utoljára a Barba Negrában, a Junkies buliján láthatták a magyar rajongók. Ugyanazon a napon, azaz augusztus 5-én a legendás The Offspring is ad egy koncertet. Az amerikai punk rock banda a hírek szerint új dalokkal érkezik.

A felhozatal a magyar zenekarok tekintetében is nívós lesz persze: az Ossian, a Brains, a Tankcsapda, a Leander Kills, a Paddy & The Rats és a Vad Fruttik is színpadra áll a rendezvényen. A program persze még nem végleges - hétről - hétre újabb csapatokkal bővítik a szervezők.

Jegyek ITT

Hozzászólások