grey Daze

Érkezik a Grey Daze új albuma Chester Bennington hangjával - máris itt az első két dal

Április 10-én, Amends címmel érkezik Chester Bennington első zenekarának új albuma, melynek dalaiban a 2017 júliusában elhunyt énekes hangja hallható. 

Ahogy korábban megírtuk, Chester Bennington első zenekara, a Gray Daze hamarosan új kiadvánnyal jelentkezik, melyen lesz néhány szám a Linkin Park frontemberének utolsó felvételei közül. A banda januárban megjelentetett egy dalt a 2017 júliusában elhunyt énekes hangjával, ez volt a What's in the Eyes, mely a YouTube-on elérhető. 

A mai napon újabb dallal rukkoltak elő az elhunyt világsztár egykori zenésztársai. A Sickness című számban szintén Chester Bennington hangja hallható. A Grey Daze alapító-dobosa, az énekes gyerekkori barátja és egykori üzlettársa, Sean Dowdell elmondta: "A dalnak egy igaz történet az alapja, még Chester 15 éves korából. Őt mindig zaklatták az iskolában és egyszer meg is ütötték. Az volt az a nap, amikor idősebb bátyjaként mellé álltam és megvédtem, ami aztán a jövőben is így maradt és a halála után is kitartott..." - írja az nme.com.

Az Amends című albumról már az is kiderült, mely számok lesznek rajta: 

‘Sickness’
‘Sometimes’
‘What’s In The Eye’
‘The Syndrome’
‘In Time’
‘Just Like Heroine’
‘B12’
‘Soul Song’
‘Morei Sky’
‘She Shines’
‘Shouting Out’

A zenekar egyébként a múlt hónapban egy mini-dokumentumfilmet is megjelentetett a banda korai éveiből, illetve az érkező lemezről, melyen Chester hangja szerepel. A 8 perces videóban visszatekintenek arra az időszakra, mikor az énekes 15 évesen csatlakozott a Grey Daze-hez, illetve hogy közvetlenül az énekes halála előtt azt tervezték, hogy újra összeállnak.

 

 

Hozzászólások