Green-Day-September-2019-promo

Friss klippel érkezett a Green Day új albuma

Végre megérkezett a Green Day várva várt, Father of all Motherfuckers című lemeze. A zenekar ráadásul a megjelenés napján egy klippel is meglepte a rajongóit!

Father of all Motherfuckers néven jelent meg a Green Day legújabb, sorban a 13. stúdióalbuma. A lemezen, melynek érkezését már hónapokkal ezelőtt bejelentett a zenekar, tíz dal szerepel, a különlegessége pedig, hogy mindössze 26 perc kell, hogy az ember végighallgassa. A frontember - bár a zenekarnak korábban voltak hosszú számai, mint például a 9 perces Jesus of Suburbia - azt nyilatkozta a Kerrang!-nak, hogy szándékosan írtak rövid nótákat, mert mostanában arra jött, rá, hogy nem szereti a hosszúakat  - ahogy mondta: "Kinek van ideje meghallgatni azokat?" 

A friss lemezzel egy klip is érkezett a Stranger Things című sorozatból ismert Gaten Matarazzo szereplésével. A videót a Meet Me on The Roof című dalhoz forgatta a zenekar. Érdekesség, hogy az album megjelenésével nagyjából egyidőben a banda a YouTube csatornájára is feltöltötte az új számokat.

A Green Day hamarosan nagyszabású turnéra indul, melynek során Európába is ellátogatnak. A Hella Mega Tour koncertjein a Weezer, a Fall Out Boy és egyes helyeken a The Interrupters csatlakozik a csapathoz. A hozzánk legközelebbi buli Bécsben lesz a nyár elején. Dátumok itt.

 

Hozzászólások