greenday

Új klippel jelentkezett a Green Day

Vadonatúj klipet osztott meg rajongóival a Green Day. A hétvégén Budapesten koncertező kaliforniai punk rockerek a Revolution Radio lemez címadó dalához forgattak videót.

Már javában tolja a koncerteket Európa színpadain a Green Day, melyeket egy-egy fotóval vagy videóval rendszeresen dokumentálnak is a közösségi felületeken. Néhány órával ezelőtt a szokásos posztokat megszakítva egy új klippel lepték meg a közönséget - az oaklandi punk rockerek ezúttal az ősszel megjelent albumuk címadó dalához készítettek videót, olyan friss és archív felvételeket használva, melyeket a kaliforniai Berkeley-ben található legendás 924 Gilman Club-ban rögzítettek.

A Green Day néhány napon belül Budapestre érkezik - június 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a csapat. A koncerten a Rancid melegíti be a közönséget, akik nagyjából egy órán keresztül zúznak majd a színpadon. A Green Day előreláthatóan háromórás show-val készül.

A kaliforniai pun rock banda eddig háromszor látogatott el hazánkba, 1995-ben a Budapest Sportcsarnokban, 1998-ban a Sziget Fesztiválon, 2005-ben pedig ismét a Sportarénában játszott a zenekar. A vasárnapi arénakoncert igazi ajándék - hiszen ezidőtájt főként fesztiválokat látogat a banda. 

 

Hozzászólások