Petrusich-Chester-Bennington (1)

Soha nem hallott demófelvételekkel emlékeztek Chester Benningtonra a születésnapján

Ma ünnepelné 42. születésnapját a Linkin Park énekese. A zenekar rajongói eddig még nem hallott demófelvételekkel emlékeztek Chester Benningtonra. 

Az LP Live Net és a LinkinParkBR a július 20-án elhunyt énekes születésnapján nyolc, eddig soha nem hallott demófelvételt tett közzé a YouTube-on. A dalok Chester Bennington szólóprojektjének korai időszakából származnak, mely később Dead By Sunrise néven működött.

A demófelvételek közt szerepel a The Misfits együttes Twenty Eyes című szerzeményének régóta várt feldolgozása is, amit a Dead By Sunrise rendszeresen játszott élőben (általában ezzel zárták a koncertjeiket), és amit 2005 és 2006 között a Bucket Of Weenies fellépései alkalmával is játszottak. Bennington számtalan interjúban elmondta, hogy a Misfits egyike azon kedvenc bandáinak, amelyeken felnőtt - a Twenty Eyes pedig a kedvenc nótája a zenekartól. A dalok végleges változatban a Dead By Sunrise Out Of Ashes című lemezén jelentek meg 2009-ben, ám a Twenty Eyes hivatalosan - bár tervezték - sosem került forgalomba.

A demók többsége nem listázott felvételként került fel a Youtube-ra és a közzététel csak limitált időre vonatkozott- az LP Live Net oldalán keresztül lehetett meghallgatni őket.

FRISSÍTÉS: mivel a jogokkal a Warner Bros rendelkezik, mostanra eltávolították a feltöltött demókat.

Hozzászólások