maxresdefault

MARTIN GARRIX IMÁDTA A SZIGETET - VIDEÓ

Előkelő helyet kapott a Sziget Fesztivál Martin Garrix nemrég közzétett aftermovie-jában! Az idei rendezvény End Show sztárja alig jutott szóhoz a fellépése után, annyira élvezte a budapesti bulit!

A Youtube-on jelent meg Martin Garrix idei turnévideója, melyben a holland DJ szupersztár egy igen nagy fejezetet a Sziget Fesztiválnak szentelt. Az aftermovie-ba felvezetésnek bekerült egy kis országimázs is a Dunán, háttérben a Budai Várral, majd utána persze a Sziget, amit Garrix szemmel láthatóan nagyon élvezett. A DJ teljesen bepörgött a közönségtől, a színpadtól és az End Show tűzijátékától, valamint hogy itt játszotta először az akkor frissen elkészült, még cím nélküli számát. "Csúcspontja lesz az idei nyárnak" - mondta, mielőtt birtokba vette a nagyszínpadot. A fergetegesre sikeredett show közben aztán olyannyira feldobódott, hogy a buli után egy szűk körű backstage pizza partyt is tartott a Nagyszínpad mögött.

Martin Garrix Sziget-élménye a 16. perctől látható a videóban:

 

Martin Garrix a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár DJ-producere, akinek Animals című slágere 2013-ban a Beatport legnépszerűbb - legkeresettebb anyaga volt, ráadásul több európai országban is a slágerlisták élén végzett. Ifjú kora ellenére olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Sander Van Doorn, Hardwell, Dimitri Vegas, Like Mike és MOTi, de David Guettával is stúdiózott. Az 1996-os születésű Garrix-re egyébként már 2012-ben felkapta a fejét a producer szakma: Christina Aguilera Your Body-jából gyártott remixe felkerült a világhírű amerikai énekesnő Lotus albumának delux kiadására, nem sokkal később pedig már a legendás Spinnin' Records kötelékében dolgozott és adta ki munkáit - itt jelent meg az áttörést és szupersztárságot eredményező Animals kislemez 2013 júniusában. Az ifjú holland titán tavaly olyan partislágerekkel rukkolt elő, mint a Jay Hardway-jel közös Wizard, a Tremor, vagy az Afrojack-kel jegyzett Turn Up The Speakers.

A Sziget Fesztivál utolsó estéjét idén Martin Garrix zárta, egy minden eddiginél látványosabb tűzijáték, fény- és lézer show-val. A napjaink egyik legismertebb és nemzetközi szinten legsokoldalúbb rendezvénye, mely a koncerteken túl minden évben számos egyéb közösségépítő és kulturális programmal várja látogatóit, 2016-ban augusztus 10. és 17. között zajlik majd. A Sziget weboldalán ITT már elindult a jegyárusítás a jövő évi fesztiválra.

 

Hozzászólások