Fotó: Pogonyi Nóra

Csillagot kapott Cyndi Lauper Hollywoodban - fotók

Dupla csillagot adtak át április 11-én Hollywoodban - ezúttal Cyndi Lauper és Harvey Fierstein neve vésődött be a hírességek sétányának kövezetébe. A legendás előadónő és a szerző közös, díjnyertes musicaljük, a Kinky Boots kapcsán került a halhatatlanok közé. 

Újabb csillagokat helyeztek el a Hollywood Boulevardon. Az április 11-ei eseményen a Kinky Boots című nagysikerű Broadway musical alkotópárosát emelték a halhatatlanok közé - Cyndi Lauper a 2577., Hervey Fierstein pedig a 2578. olyan híresség, akinek neve mostantól a Walk of Fame kövezetén díszeleg, helyileg a Pantages Theatre előtti utcaszakaszon.

Fotó: Pogonyi Nóra

Fotó: Pogonyi Nóra

A ceremóniát Leon Gabler, a Hollywood of Chamber of Commerce elnöke nyitotta meg - az ünnepségen többek közt Sharon Osbourne és a Kinky Boots Tony díj - nyertes rendező-koreográfusa, Jerry Mitchell is beszédet mondott a Grammy, Emmy és Tony díjas popikonhoz, illetve a darab szerzőjéhez szólva. Az eseményt Tiffany Engen különleges produkciója színesítette, aki a “History of Wrong Guys” című dalt adta elő a nagysikerű Broadway musicalből.

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások