stw

"Nagyobb, mint az Oscar" - folynak az előkészületek a Star Wars premierre

Négy blokkot lezártak a Hollywood boulevardon, pénteken pedig egy hatalmas fehér sátrat húztak fel a Highland Avenue és a La Brea Avenue között. A Star Wars új epizódjának premierje az Oscar-nál is nagyobb felhajtásnak ígérkezik.

Forgalomirányítók és rendőrök lepték el a Hollywood boulevardot, melyet a Star Wars hetedik epizódjának bemutatója kapcsán pénteken már teljes egészében lezártak a Highland Avenue és a La Brea Avenue között. Az útszakasz teljes hosszában egy hatalmas fehér sátrat is felhúztak a hétfői premier előkészületeinek részeként.

"Határozottan nagyobb, mint az Oscar" - mondta egy produkciós manager a The Hollywood Reporter-nek pénteken, a február végi díjátadó kapcsán ugyanis csak egy blokkot zárnak le a Highland Avenue és az Orange Drive között.

hollywoodblvd

A Disney és a Lucasfilm még hivatalosan nem jelentette be, mely filmszínházak vesznek részt a premieren - a Hollywood Boulevard lezárt blokkjainak területén összesen három mozi működik: a Dolby Theatre (ahol az Oscart tartják), az El Capitan Theatre és a TCL Chinese Theatre.

Az utcai előadóművészek is igyekeznek kihasználni a Star Wars körüli hisztériát - van, aki hangszerén a film zenéjét játssza, van, aki "fénykardokat" gyárt a turistáknak. Azok a fanok, akik december 5-e óta sátoroznak a Chinese Theatre előtt, úgy tervezik, hogy egészen december 17-én este 7 óráig maradnak a kapuban, akkor kezdik vetíteni Los Angelesben J.J. Abrams filmjét. A premier idejére persze el kell hagyniuk a bejárat előtti területet, ám a TCL vigyáz majd a kempingfelszerelésükre egészen addig, amíg visszatérhetnek. Az egyik kempingező, Caroline Ritter szerint, hétfőn éjféltől reggel 6 óráig megengedik majd nekik, hogy visszajöjjenek aludni a TCL-hez. A fan azt is elmondta, nem volt könnyű szerda éjszaka aludni, amikor a premier előkészületei megkezdődtek, de nem bánták túlságosan. "A Lucasfilm pizzát vett nekünk" mondta Ritter a The Hollywood Reporter-nek.

forrás: The Hollywood Reporter

Photos by Chelsea Lauren/REX Shutterstock - Variety.com

Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/REX Shutterstock (5491156av) Preparations for the upcoming Star Wars premiere 'Star Wars: The Force Awakens' fans camp out ahead of film premiere, Los Angeles, America - 11 Dec 2015

Photo by Chelsea Lauren/REX Shutterstock (5491156av)
Preparations for the upcoming Star Wars premiere
'Star Wars: The Force Awakens' fans camp out ahead of film premiere, Los Angeles, America - 11 Dec 2015

 

Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/REX Shutterstock (5491156at) Preparations for the upcoming Star Wars premiere 'Star Wars: The Force Awakens' fans camp out ahead of film premiere, Los Angeles, America - 11 Dec 2015

Photo by Chelsea Lauren/REX Shutterstock (5491156at)
Preparations for the upcoming Star Wars premiere
'Star Wars: The Force Awakens' fans camp out ahead of film premiere, Los Angeles, America - 11 Dec 2015

 

Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/REX Shutterstock (5491156ae) Star Wars fans camp out side the Chinese Theatre ahead of mondays film premiere 'Star Wars: The Force Awakens' fans camp out ahead of film premiere, Los Angeles, America - 11 Dec 2015

Photo by Chelsea Lauren/REX Shutterstock (5491156ae)
Star Wars fans camp out side the Chinese Theatre ahead of mondays film premiere
'Star Wars: The Force Awakens' fans camp out ahead of film premiere, Los Angeles, America - 11 Dec 2015

 

Hozzászólások