Frederic J. Brown Gettyimages

Fokozott óvintézkedések a Star Wars premier előtt

Bombakereső kutyákkal és fémdetektorokkal ellenőrzik a Hollywood Boulevard-ot Los Angelesben. A Disney fokozott óvintézkedések végrehajtásával biztosítja a Star Wars: The Force Awakens hétfő esti premierjének helyszínét.

Bombakereső kutyákkal fésülik át azt a hatalmas fehér sátrat, melyet a Hollywood Boulevard La Brea Avenue és Highland Avenue közötti szakaszán állítottak fel néhány nappal ezelőtt. A sátorban futó vörös szőnyegen fognak végigsétálni, pózolni a fotósoknak és interjút adni a sajtónak a Star Wars: The Force Awakens hétfő esti premierjére érkező hírességek.

Photo: David McNew / Gettyimages

Photo: David McNew / Gettyimages

A keskeny vörös szőnyeg a sajtó sátortól a Dolby Theatre bejáratáig vezet, ahol - az El Capitan és a TCL Chinese Theatre -rel közösen - levetítik a Star Wars legújabb epizódját. Ha mindhárom filmszínházat megtöltik - TCL (1152), Dolby (3401), El Capitan (1100) - akkor több, mint 5000 vendég részvételére lehet számítani a premieren.

Az utat már napokkal ezelőtt lezárták a forgalom elől a La Brea Avenue és a Highland Avenue között és most már a Hollywood & Highland parkolója és az El Capitan Theatre mögötti terület sem közelíthető meg. A gyalogosforgalmat nem korlátozták, viszont a járókelőket fémdetektorokkal ellenőrzik minden keresztutcánál.

Photo: Frederic J. Brown / Gettyimages

Photo: Frederic J. Brown / Gettyimages

Az utcán már állnak a reflektorok, illetve egy lelátót is építettek az út közepén felhúzott sátoron kívülre, melyet valószínűleg rajongókkal fognak majd megtölteni. Az Hollyvood Blvd-on található üzletek a premier alatt is nyitva tartanak, a Disney bolt előtt, melynek kirakatát Kylo Ren és BB8 játékokkal dekorálták, hosszú sorban ácsorognak az emberek.

Photo: Frederic J. Brown / Gettyimages

Photo: Frederic J. Brown / Gettyimages

Forrás: The Hollywood Reporter

Fotók: https://www.gettyimages.co.uk

Hozzászólások