Julia Roberts / Fotó: Pogonyi Nóra

Julia Roberts nem okozott csalódást a Mother's Day bemutatóján - fotók

Julia Roberts, Jennifer Aniston és Kate Hudson is szerepel Garry Marshall legújabb filmjében. A Pretty Women és a Valentine's Day rendezőjének Mother's Day című moziját április 13-án mutatták be a Los Angeles-i TCL Chinese Theatre-ben.

Szerdán este tartották a Mother's Day című film premierjét a legendás TCL Chinese Theatre-ben. A bemutató napján több százan gyűltek össze a Hollywood Boulevardon, hogy láthassák, ahogy a sztárok bevonulnak a vörös szőnyegen. A mozi rendezője, Garry Marshall, aki a Pretty Women és a Valentine's Day című filmeket is készítette, legújabb alkotásában olyan hírességeket hozott össze, mint Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis és Jennifer Aniston. A bemutatón a szereplők egy része is megjelent.

Julia Roberts / Fotó: Pogonyi Nóra

Julia Roberts / Fotó: Pogonyi Nóra

Fél hat körül kezdtek érkezni a vendégek a vörös szőnyeges eseményre - bár ezúttal nem zárták le teljes egészében a Hollywood Boulevardot a filmszínház előtti szakaszon (mint ahogy azt előző nap tették a Captain America világpremierje kapcsán Dolby Theatre-nél). Sorra gördültek be a lesötétített ablakú, fekete autók, a kordon mögött várakozó rajongók tömege pedig izgatottan figyelte, melyik színész bukkan majd fel, ahogy kinyílik a kocsi ajtaja. Egy korábbi írásomban már említettem - az ilyen eseményeknél gyakran előfordul, hogy a sztárok, még mielőtt bevonulnának a moziba, kiosztanak néhány autogramot az utcán várakozó rajongóknak, a szerencsésebbek pedig akár közös képet is kaphatnak tőlük. Ennek reményében egyesek már kora délután kivonulnak az utcára, hogy a legjobb helyeket még időben elfoglalhassák. A Mother's Day premierjén sem történt ez másképp - sajnos azonban a színészek közül egyedül Julia Roberts volt az, aki vette a fáradtságot, hogy az autók között átsétáljon az út túloldalára és személyesen üdvözölje azokat, akik miatta ácsorogtak egész délután a tűző napon. Zárójelben jegyzem meg, a 48 éves színésznő és háromgyermekes anya szinte semmit nem változott az elmúlt évek alatt - még most is olyan gyönyörű, mint mikor a Pretty Woman című filmben ragyogott Richard Gere oldalán.

Julia Roberts / Fotó: Pogonyi Nóra

Julia Roberts / Fotó: Pogonyi Nóra

Julia Robertsen kívül John Stamos volt az egyetlen, aki örömmel kiosztott volna néhány autogramot az utcán sikítozó rajongóknak - ám mikor megindult, hogy átrohanjon a Hollywood Boulevard túloldalára, a biztonsági őrök megállították, hiszen ő csak vendégként volt jelen a bemutatón, nem is szerepel a filmben. Pedig simán el tudta volna lopni ezzel a showt például Jennifer Anistontól, aki az utolsó pillanatban, már-már késve vágódott be és anélkül, hogy egyetlen pillantást vetett volna az utcán ácsorgó tömegre, azonnal berohant a paravánok mögé. Voltak, akik nem adták fel - öt-hat rajongó átvonult a Chinese Theatre hátsó bejáratához, melyről valószínűleg nem sokan tudják, hogy létezik, annak reményében, hogy lesz olyan sztár, aki csak addig marad majd, amíg a film elkezdődik és a "titkos" ajtón át szökik meg a premierről. Jól sejtették, nem sokkal nyolc óra után néhány biztonsági őr kíséretében Jennifer Aniston rohant ki az ajtón - rá se nézett a várakozókra, lehajtott fejjel, arcát hajával takarva lefutott a mélygarázsba vezető lépcsőkön, miközben a security "step back" kiáltással fegyelmezve igyekezett távol tartani azt a hat ártalmatlan fiatalt, akik poszterekkel a kezükben, a színésznőt félénken szólongatva ácsorogtak a fal mellett.

John Stamos / Fotó: Pogonyi Nóra

John Stamos / Fotó: Pogonyi Nóra

Garry Marshall Mother's Day című filmje április végén kerül a mozikba világszerte, közös nevetésre, sírásra, egymás szeretetére buzdítva Anyák Napja alkalmából a közönséget.

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások