Fotó: Pogonyi Nóra - Russell Crowe

Stílusosan érkezett Crowe és Gosling a 'The Nice Guys' premierjére - fotók

Kedden este tartották Hollywoodban a The Nice Guys című mozi világpremierjét, melyen a film alkotó- és szereplőgárdája is részt vett. Az eseményre Russell Crowe és Ryan Gosling egy nyitott tetejű vintage autómobilon gurult be, melynek maga Gosling volt a sofőrje.

Március 10-én Los Angelesben rendezték Shane Black legújabb filmjének világpremierjét. A The Nice Guys (Rendes fickók) című vígjáték szereplői a Hollywood Boulevardról vezető vörös szőnyegen sétáltak be a TCL Chinese Theatre-be, az utcán összesereglett tömeg előtt. A színészek közül a Jurassic World-ből is ismert Ty Simpkins az elsők közt érkezett, rögtön utána Matt Bomer szállt ki egy fekete autóból, aki szinte azonnal átvágtatott az utca túloldalára, hogy kiosszon néhány autogramot a kordon mögött ácsorgó rajongóknak.

Fotó: Pogonyi Nóra - Ty Simpkins

Fotó: Pogonyi Nóra - Ty Simpkins

IMG_5584 (1)

Fotó: Pogonyi Nóra - Matt Bomer

Miután a szereplők közül Margaret Qualley, illetve a film rendezője Shane Black is üdvözölte személyesen a rajongókat, megérkezett a mozi két legnagyobb sztárja, az Oscar-díjas  Russell Crowe és Ryan Gosling. A színészek stílusosan egy nyitott tetejű vintage atutómobilon gurultak be a Chinese Theatre elé, melyet maga Gosling kormányozott. A Gladiátor és az Egy csodálatos elme című filmek főhőseként is ismert Crowe-t egyébként nem kellett túl messziről fuvarozni, ugyanis a premier előtt közvetlenül a Jimmy Kimmel Live! show-ban vendégeskedett, melynek szintén a Hollywood Boulevard-on van a forgatási helyszíne, a Chinese Theatre-rel szemben.

Fotó: Pogonyi Nóra - Russell Crowe és Ryan Gosling érkezése a The Nice Guys világpremierjére

Fotó: Pogonyi Nóra - Russell Crowe és Ryan Gosling

Crowe és Gosling, miután kipattantak a kocsiból, azonnal átrohantak az úton, az addigra már igencsak felfokozott hangulatban várakozó tömeghez. Autogramok, selfie-k sorozata következett - egyesek hangos - például "Russel! Hero!" - bekiabálásokkal próbálták felhívni magukra a figyelmet, nehogy elmulasszák a lehetőségét annak, hogy két másodpercre, egy pillantás, közös kép vagy aláírás erejéig személyes kontaktusba kerüljenek kedvencükkel.

Fotó: Pogonyi Nóra - Russell Crowe - autogramosztás

Fotó: Pogonyi Nóra - Russell Crowe - autogramosztás

Fotó: Pogonyi Nóra - Ryan Gosling autogramosztás

Fotó: Pogonyi Nóra - Ryan Gosling autogramosztás

Miután a színészek üdvözölték a közönséget, visszasiettek az úttestre felterített vörös szőnyeghez, hogy az annak vonalán összegyűlt fotósok és újságírók is megkapják, amiért jöttek. Pár perces pózolás és interjúk sorozata után a szereplők lassan bevonultak a filmszínházba, ahol este 8 óra körül megkezdődött a vetítés. Nagyjából 20 perccel később Gosling a hátsó bejáraton keresztül távozott, de még mielőtt elhagyta volna a helyszínt, kiosztott néhány aláírást azoknak a kitartó fanoknak, akik még akkor is ott ácsorogtak, reménykedve abban, hogy találkoznak vele.

 

Fotó: Pogonyi Nóra - Russel Crowe

Fotó: Pogonyi Nóra - Russell Crowe

Fotó: Pogonyi Nóra - Ryan Gosling

Fotó: Pogonyi Nóra - Ryan Gosling

Fotók - Pogonyi Nóra

Hozzászólások