GettyImages-933713498_JARED_LETO_1000-920x584

Itt egy új dal a Thirty Seconds To Mars érkező albumáról

Újabb dalt mutatott Jared Leto és a Thirty Seconds to Mars az április 6-án érkező America című albumról.

Április 6-án érkezik a Thirty Seconds to Mars várva-várt ötödik, America című albuma, melyen a zenekar tagjai mellett a rapper A$AP Rocky és a popénekesnő, Halsey is közreműködött. Az album összesen 12 dalt tartalmaz majd, melyek közül - a tavaly megjelent Walk on Water, illetve a két hónapja bemutatott Dangerous Night című számok után - a banda az elmúlt napokban közzétett két új szerzeményt a YouTube csatornáján. A lassabb tempójú One Track Mind után egy héttel érkező Rescue Me című szám már egy pörgősebb, kifejezetten fülbemászó dallamokra épülő anyag.

Az album címe nem meglepő, miután Jared Leto korábban már beszélt arról, hogy A Day in the Life of America címmel dokumentumfilmet készít, amit 2017. július 4-én le is forgatott, és amelyben szerepelni fognak olyan felvételek is, amelyeket az ő felhívására készítettek a rajongók Amerika 50 államában. Az énekes célja bemutatni, hogy milyen, illetve mit is jelent számukra Amerika valójában. A dokumentumfilm még ebben az évben megjelenik.

Az április 6-án érkező lemez promóciójához egy vizuális kampány is tartozik: ahogy a borítón, mely többféle variációban készül, különböző szavakat listázva mutatják be Amerikát, a kiadványt hirdető plakátok sem lesznek egyformák - a Los Angeles-i Sunset Boulevardon, a New York-i Time Squere-en, illetve számtalan helyen Londonban, a földalatti állomások hirdetőtábláin, továbbá Sydney, Brisbane, Toronto, Párizs, Melbourne, Mexico City, Berlin, Hamburg, München, Cologne, Essen, Nürnberg, Hannover és Frankfurt városában kiadott posztereken más-más témához kapcsolódó szavakkal idézik meg az Egyesült Államokat. A promóciós plakátok együttesen adják azt a listát, mely Amerikát jelenti napjainkban.

Screenshot_1

unnamed_(4)

"Számomra ez a lista olyan, mint egy időkapszula" - mondta korábban Jared Leto a kampányra vonatkozóan. "Függetlenül attól, hogy meglepőek, szórakoztatóak vagy provokatívak, egy csortba véve őket azt a kultúrátjelenítik meg, amelynek részei vagyunk, illetve azt az dőt, amelyben élünk." A zenekar a rajongóknak is lehetőséget biztosított rá, hogy az album borító generátoron keresztül elkészítsék a saját listájukat.

Screenshot_2

Az America című album dalai:

Walk On Water
Dangerous Night (producer: Zedd)
Rescue Me
One Track Mind feat. A$AP Rocky
Monolith
Love Is Madness feat. Halsey
Great Wide Open
Hail To The Victor
Dawn Will Rise
Remedy
Live Like A Dream
Rider

Jared Leto tavaly az MTV EMA díjátadón, ahol a legjobb alternatív előadó kategórában vett át elismerést a zenekarával, érzelmes beszédében az imigránsok földjének nevezte Amerikát, köszönetet mondott Európának, mert megváltoztatta az életüket - hangsúlyozta: büszkén állnak ezen a színpadon, amerikaiként kitárt karokkal és szívvel üdvözlik az európaiakat, akikhez a turnéjuk során visszatérnek 2018-ban.

A Thirty Seconds To Mars az America című lemez megjelenése után 4 nappal Portugáliában indítja a The Monolith Tour-t. A zenészek Magyarországon is fellépnek - augusztus 23-án Zamárdiban, a Strand Fesztivál színpadán koncerteznek majd. 

Hozzászólások