jj

Magyar tervezői márka készített ruhát Jared Letonak - Ma este a Budapest Parkban meg is kapja a szettet

A Thirty Seconds To Mars ma este adja karrierjének első magyarországi önálló koncertjét a Budapest Parkban, ahol a banda énekese a fellépés előtt egy magyar tervezői márka által készített öltözéket is kap.

A színészi munkásságában is elismert – sőt, Oscar-díjjal is kitüntetett - frontember, Jared Leto egy korábbi interjúban elárulta, hogy nagyon szereti a lokál tervezők ruháit hordani. Erre lett figyelmes a NUBU márka, akik kapva az alkalmon egy egész szettel kedveskednek neki.

Jared Leto szívéhez egyébként is közel áll a divat – elég, ha csak a közelmúltra tekintünk vissza: a MET gálán nagy port kavart, hogy saját fejének másával jelent meg, de az amerikai énekesnő, Lana Del Rey mellett ő lett a Gucci egyik arca is.

A NUBU tervezői az outfit komponálásakor Leto egyik sikerfilmjét, a Szárnyas Fejvadász 2049-et és annak futurisztikus világát vették alapul. Az együttműködésre az énekes is nyitott volt, így az öltözéket a ma esti Budapest Parkos koncert előtt át is adják neki.

A Thirty Seconds to Mars előtt a Jetlag áll színpadra - a formáció tagjai nagy megtiszteltetésnek érzik, hogy Jared Letoék előtt zenélhetnek, az amerikai banda ugyanis kölyökkoruk egyik meghatározó zenekara. A közösségi oldalukon azt írták, egy álmuk valósul meg ezzel.

Hozzászólások