thirty_seconds_to_mars___jared_leto_by_xmdctrue-d64ha36

STRAND Fesztivál: Jared Leto és a Thirty Seconds To Mars is fellép Zamárdiban

A Thirty Second to Mars és a francia DJ-producer, Kungs is fellép idén a Strand Fesztivál színpadán.

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció szervezésében augusztus 22-25 között Zamárdiban zajló STRAND Fesztivál-ra korábban már bejelentették Robin Schulz, Sigala és Ákos részvételét. Most újabb nevekkel rukkoltak elő a szervezők: az idei rendezvényen az Oscar-díjas Jared Leto zenekara, a Thirty Seconds to Mars és a francia DJ-producer, Kungs is fellép majd. 

Jared Leto 20 éve alapította a Thirty Seconds To Mars rockzenekart, mely a 2005-ben megjelent második lemezükkel után lett világhírű. Az élőben is rendkívül energikus zenekar azóta telt házak előtt turnézik, és nagyon úgy néz ki, 2018 is az ő évük lesz: pár napja jelent meg egy újabb kislemez a hamarosan érkező ötödik albumukról.

A még csak 21 éves francia tehetség, Kungs is ott lesz a rendezvényen. A fiatal DJ-producer-zenész már középiskolában remixeket gyártott, nem sokkal később már David Guetta előtt játszott, két éve megjelent első nagylemezével pedig végleg felkerült a legfontosabb deep house producerek közé.

A STRAND Fesztiválra május 31-ig válthatók kedvezményes áron jegyek a  www.strandfesztival.com oldalon és országszerte a jegyirodákban.

Hozzászólások