strand-620x420

'Lesz STRAND!' - A szervezők reménykednek, hogy meg tudják tartani az augusztus második felére eső fesztivált

A STRAND Fesztivál szervezői bizakodva tekintenek a jövőbe. 

Ahogy az Onstage.hu is megírta, a csütörtöki Kormányinfón bejelentették: augusztus 15-ig nem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényt tartani Magyarországon. Nem sokkal ezután a Sziget Fesztivál szervezői közleményt adtak ki a rendezvényeik elmaradása kapcsán, a STRAND Fesztivál szervezői viszont egy reményteljes poszttal jelentkeztek, ugyanis ha augusztus közepétől feloldják a tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozásokat, akkor a Balaton-parti fesztivál jó eséllyel megnyithatja a kapuit.

"LESZ STRAND! Kedves vendégeink! A kormány határozata alapján az augusztus 15. előtti időszakra tervezett, 500 főnél nagyobb rendezvények sajnos az egész országban elmaradnak. Fesztiválszervező kollégáinknak-barátainknak nagyon sok erőt kívánunk e nehéz helyzet megoldásához! Hiányozni fogtok nekünk az idei nyáron! Sokan kérdezitek tőlünk, hogy mi lesz velünk. A STRAND szervezőiként folyamatosan azon dolgozunk, hogy 2020. augusztus 18-án megnyissuk a kapukat és Zamárdi szabadstrandján újra találkozhassunk. Szeretettel gondolunk rátok!" - írják közleményükben a STRAND Fesztivál szervezői.

A Strand Fesztivál idei programjában külföldi előadók koncertjei is szerepelnek. Felmerül a kérdés, hogy miután a nyári fesztiválokat Európa-szerte törölték, vajon az amerikai SUM41 eljön-e Zamárdiba úgy, hogy a turnéjának számos állomása kiesik. Bízzunk benne!

Hozzászólások