Screenshot_106

Elege van a karanténvideókból? Robbie Williams élőzéseinél nincs viccesebb! - videók

Ha csak egy előadó otthoni produkcióját nézi meg, akkor az Robbie Williams élőzése legyen!

Most, hogy a koronavírus-járvány miatt az embereknek otthon kell tartózkodniuk, elárasztották a közösségi oldalakat a különféle "karanténvideók". A zenészek esetében ez többynire a nappalijukból közvetített minikoncertekben merül ki, amik valljuk be, egy idő után, ha mindenonnan ezt tolják az arcunkba, kezdenek kicsit unalmassá válni.

Robbie Williams otthoni produkciói viszont hihetetlenül szórakoztatóak! Az énekes, aki egyébként is imád bohóckodni, nagyon vicces dolgot talált ki: most már több napja élőben jelentkezik be az Instagram-oldalán, ahol a követői dalokat kérhetnek tőle. Ő egyébként ezt "Corona-oke"-nak nevezi, amit az tesz igazán érdekessé, hogy néhány saját nóta mellett többnyire mások számait adja elő Williams. A produkciót nem csak a közönsége, hanem láthatóan az énekes is nagyon élvezi.

Bár egy-egy bejelentkezést Robbie Williams Insta-storyjában csak 24 órán keresztül lehet látni, a követői közül voltak, akik néhányat rögzítettek, majd feltöltötték azokat a saját csatornájukra.

Íme egy kis ízelítő a karanténvideókból:

.

.

.

 

 

Hozzászólások