large_192837_10150280648603919_8335563918_7749353_4802279_o

Duplázik a Red Hot Chili Peppers!

Dupla koncertet ad a Red Hot Chili Peppers Budapesten, tekintettel az óriási érdeklődésre - a zenekar szeptember 2-án is fellép a Papp László Budapest Sportarénában.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel újabb koncertdátumot írt ki Budapestre a Red Hot Chili Peppers. Miután a múlt héten bejelentett szeptember 1-jei estre csaknem egy óra alatt minden jegy elfogyott, a csapat másnap, szeptember 2-án egy második koncertet is ad a Papp László Budapest Sportarénában – közölte a szervező Live Nation pénteken.

Nem véletlen, hogy ennyi embert vonz az esemény, hiszen a zenekar 20 év után tér visszatér Magyarországra szeptemberben. Jegyértékesítés a www.livenation.hu oldalon keresztül. Minden koncertjegy ára tartalmazza a The Getaway album egy példányát is, mely június 17-én jelenik meg a Warner Bros. kiadónál. Az albumot Nigel Godrich keverte, producere pedig Danger Mouse. Ez lesz a banda 11. stúdió albuma. A jegyvásárlók választhatnak majd a digitális, és a hagyományos, fizikai CD között. 

A Red Hot Chili Peppers a rock történelem egyik legsikeresebb bandája, az énekes Anthony Kiedis, a basszusgitáros Flea, a dobos Chad Smith, és a gitáros Josh Klinghoffer által alkotott négyes több mint 60 millió eladott albummal, köztük 5 multi-platina státuszt elért lemezzel büszkélkedhet, valamint 6 Grammy-díjjal, többek között a Legjobb Album díjával a Stadium Arcadium lemezért, a Legjobb Rock Előadás díjával a Dani California dalért, a Legjobb Rock Dal díjával a Scar Tissue szerzeményükért, és a Legjobb Hard Rock Előadás díjával a Give It Away nótáért. A zenekart 2012 áprilisában a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is beiktatták.

Hozzászólások