Traders

A Trónok harca sorozat sztárja is eljött a Dublin Fimfesztiválra

Szombaton este, a Light House 1 moziban mutatták be a Traders című filmet a Dublin Filmfesztiválon, Killian Scott, Nika McGuigan és John Bradley részvételével. 

Február 18-án kezdődött az Audi Dublin Nemzetközi Filmfesztivál, ahol idén negyvennél is több sztárt látnak vendégül a szervezők. A huszonhét ország több mint 80 alkotását bemutató rendezvényen szombat este Killian Scott, Nika McGuigan és a Trónok harca tévésorozatban Samwell Tarly karakterét megformáló John Bradley is megjelent. A színészek a közös mozijuk vetítése kapcsán érkeztek Dublinba - a Traders című ír alkotást február 20-án, a belvárosi Light House 1 filmszínházban láthatta a közönség. Az eseményen a film rendezői, Rachael Moriarty és Peter Murphy is részt vettek.

Fotó: Pogonyi Nóra - John Bradley

Fotó: Pogonyi Nóra - John Bradley

A Traders Harry Fox (Killian Scott) történetét meséli el, akinek mindene megvan, luxusapartman, menő autó, ám amikor a cég, amelynek dolgozik, tönkremegy, úgy tűnik, hirtelen mindezt el is elveszíti. Vernon Stynes (John Bradley) ajánl megoldást számára, méghozzá egy ördögi, mindent vagy semmit típusú terv alapján. A Trading lényege, hogy két idegen kiüríti a bankszámláját, mindenét pénzzé teszi, amit egy zöld sporttáskában helyez el. Ezt követően egy távoli helyen megküzdenek egymással - egészen addig harcolnak, amíg valamelyikük meg nem hal. A győztes eltemeti a vesztest és kétszer olyan gazdagon, mint előtte, elsétál. Vernon hiszi, hogy a Trading kézenfekvő megoldás azok számára, akik gyorsan akarnak meggazdagodni. Vajon Harry ellen tud állni ennek a kockázatos játéknak? Hiszen az ilyesmi nemcsak veszélyes, de illegális is - viszont megoldhatná minden problémáját.

Az Audi Dublin Nemzetközi Filmfesztivál keretében rendezett bemutató után a Traders című filmet március 11-én kezdik vetíteni a mozikban világszerte.

További információk a rendezvény programjával, illetve a jegyvásárlással kapcsolatban ITT.

 

Fotók:

Hozzászólások