ofmiceandman

Filmet forgatott az Of Mice & Men

'The Full Circle Story' címmel dokumentumfilm jelenik meg az amerikai Of Mice & Men együttesről február 22-én.

Ötrészes dokumentumfilmmel jelentkezik hamarosan a kaliforniai Orange County-ból származó Of Mice & Men együttes. A The Full Circle Story a banda elmúlt bő két évét és a legutóbbi albumuk utáni sikereket mutatja be. A Restoring Force a zenekar harmadik lemeze, 2014-ben jelent meg, negyedik helyen debütálva a Billboard 200-as listáján. A rákövetkezendő évben látott napvilágot az album deluxe-kiadánya, Restoring Force: Full Circle címmel.

"Filmre vettük az életünket, több mint két éven keresztül, azzal a szándékkal, hogy megalkossuk a legőszintébb, legizgalmasabb és legvalóságosabb dokumentumfilmet, megmutatva ezzel a rajongóinknak az igazi énünket." - nyilatkozta a banda. - "Ez a film nagyon hosszú ideig készült. A kiadvány egy ötrészes dokumentum-sorozatként jelenik meg, végigvezetve a közönséget a 'Restoring Force' album készítésének munkálatain, és hogy hogyan is változtatta meg a lemez, illetve maguk a rajongóink az életünket."

A dokumentumfilmen túl a zenekar hamarosan elindít egy rajongói közösséget is, melynek tagjai különféle exkluzív tartalmak elérése mellett a színfalak mögé is betekintést nyernek majd.

További információk: OfMiceAndMenOfficial

A The Full Circle Story előzetese:

OF MICE AND MEN - THE FULL CIRCLE STORY from Jon Stone on Vimeo.

 

Forrás: abcnewsradioonline.com, upsetmagazine.com

Hozzászólások