51448_fabian-juli

Fábián Julira emlékeznek a Budapest Parkban

Fábián Julira emlékeznek zenésztársai és barátai május 6-án a Budapest Parkban.

Fábián Juli tragikusan fiatalon hunyt el 2017. december 16-án, hosszan tartó, türelemmel és erővel viselt betegség után. Zenésztársai és barátai sokszínű munkásságát felelevenítve május 6-án a Budapest Parkban emlékeznek az énekesnőre.

A koncert programja Juli életpályáját követi végig azokon a dalokon keresztül, amiket Juli írt és rögzített, azon zenészek-énekesek tolmácsolásában, akikkel a legtöbbször állt színpadon, és akikkel szoros baráti viszonyt ápolt. Az emlékkoncert kiemelt blokkja lesz utolsó és legsikeresebb együttesének, a "Fábián Juli & Zoohacker" fellépése, ahol Juli legkedvesebb nemzetközi és hazai pályatársai idézik fel legsikeresebb dalaikat.

A szervezők a koncert bevételét jótékony célra fordítják: az újonnan létrehozott Fábián Juli Alapítvány számlájára kerül. Az alapítvány célja olyan zenészek támogatása, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak fellépni-alkotni-dolgozni és elesnek a pénzkereset lehetőségétől.

Tervezett program:

19:00 Gyárfás István Trió és vendégei - Közreműködik:  Berki Tamás, Molnár Enikő

19:45 Random Trip - Közreműködik: MC Kemon, Wolfie, Vitáris Iván, Judie Jay, Tátrai Tibor, Dés László

21:00 Fábián Juli & Zoohacker zenekara vendégszólistákkal - Közreműködők: Bata István, Delov Jávor, Gábor Andor, Palásti Kovács Zoltán Zoohacker, Premecz Mátyás, Udvarhelyi Gábor

Vendégszólisták: Palya Bea, Sena Dagadu, Tóth Vera,  Wolf Kati, Micheller Myrtill, Jónás Vera, Mező Misi, Carl Avory (UK - A), Big John Whitfield (USA - A), Johnny K. Palmer

Hangszeres szólisták: Jász András, Subicz Gábor

Valamint néhány Juli kedvenc hazai zenekaraiból: Ladánybene 27, Magna Cum Laude, Punnany Massif

 

Hozzászólások