Screenshot_302

Váratlan bejelentés: betegség miatt Krúbi nem áll színpadra idén

Közösségi oldalán tájékoztatta a nyilvánosságot Krúbi, hogy betegség miatt idén nem vállal fellépéseket.

Rossz hírt közölt Krúbi a Facebook-oldalán. A rapper betegség miatt lemondta az összes idei koncertjét. Az állapotáról annyit árult el, hogy a szívével vannak gondok, és emiatt huzamosabb ideig orvosi kezelésre szorul.
--
"Pár fontos hír: van egy kis para a szívemmel. Egy kórházazós és vizsgálatokat elvégzős hetet követően úgy néz ki, megmaradok és felépülök, viszont ez nem megy máról holnapra. Olyan koncerteket pedig nem szeretnék adni, amelyeken nem tudok 100%-ot adni, márpedig akik láttak már színpadon, tudják, hogy nem egy mikrofon állvány mögött ácsorgós előadó vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy idén nem lesz Krúbi koncert, hogy megadjam magamnak az időt, hogy rendesen felépüljek, és jövőre újult erővel kezdjük újra. Ez amúgy is egy ilyen év: elmaradt fesztiválok, 500 fős létszámstop, raktárkoncertek… ha szerencsénk van, talán ilyen téren is jobb körülmények között tudjuk majd megturnéztatni az Ösztönlényt, amikor visszatérek. Addig is vigyázzatok magatokra, és ne aggódjatok, azért hallotok még rólam idén, készülget pár izgi dolog" - olvasható Krúbi közleményében.

Krúbi a harmadik magyar előadó, aki lemondja az idei koncertjeit. A Quimby július elején hónapja közölte, hogy a frontemberük, Kiss Tibi terápiás céllal visszavonul, ezért nem lépnek fel ebben az évben. Az AWS-nél is hasonló a helyzet: az Eurovíziót megjárt metálcsapat tagjai is törölték az idei bulijaikat az énekesük, Siklósi Örs betegsége miatt.

Jobbulást kívánunk a zenészeknek!

TagsKrúbi

Hozzászólások