KonczZuzsa

'Szóljon a dal' - Tizenharmadszor is színpadra áll Koncz Zsuzsa a Budapest Arénában

Október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a magyar popzene ikonikus énekesnője, Koncz Zsuzsa.

Októberben visszatér a Budapest Arénába Koncz Zsuzsa. Az nekesnőnek ez lesz ott a tizenharmadik nagykoncerje, de ez a babonások körében mindig kitüntetett figyelmet kapó szám őt nem különösebben foglalkoztatja.

Nem vagyok babonás, így sem az nem riasztott el, hogy 13. alkalommal lépek fel egy több, mint tízezer fős Arénában, sem az, hogy az ’56-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóját követő másnap” – nyilatkozta Koncz Zsuzsa.  

A koncertre Bródy János új dalt írt a művésznő számára Másnap címmel, amelyet várhatóan tavasszal már a rajongók is meghallgathatnak.

Bízom benne, hogy a közönségem tetszését is elnyeri ez a dal, és ők is azt érzik majd, amit én éreztem, mikor először elolvastam. Ennek a koncertnek a mottójául pedig Bródy János egy korábbi szerzeményének, a Miért hagytuk, hogy így legyen c. albumom nyitó dalának sorát választottam” – mondta budapesti Aréna koncertjéről.

Koncz Zsuzsa nagyszabású Aréna koncertjeit mindig hatalmas érdeklődés övezi. Nevével felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze, melyek közül jó néhány elhangzik majd a 2020. október 24-i koncerten.

Jegyek: https://koncz-zsuzsa-koncert-2020.broadway.hu/2020-10-24-20-00

KonczZusza_plakat

Hozzászólások