IMG_6729

'Nagyon várjuk már, hogy találkozzunk!' - Exkluzív tripla koncertet jelentett be a Halott Pénz

Örömhírrel jelenkezett a Halott Pénz: a zenekar három estén át koncertezik Budapesten!

A koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások leginkább azokat a zenekarokat sújtják, amelyek több ezres, vagy akár több tízezres stabil rajongóbázissal redelkeznek. A kisebb zenekarok egyszerűbben ellavíroznak az 500 fős eseményekkel, ám azoknak, akikre hatalmas tömegek kíváncsiak és valóban nagylétszámú stábbal dolgoznak, nem biztos, hogy megéri kis klubokban fellépni. A Halott Pénz is a top kategóriás magyar együttesek közé tartozik, így az idei év tényleg nagy csapásként érte őket. De úgy tűnik, sikerült valamiféle megoldást találniuk arra, hogy élőben találkozhassanak a közönségükkel.

A csapat a Facebook-oldalán jelentette be, hogy októberben három estén át koncerteznek a fővárosban. Az exkluzív tripla bulinak az A38 Hajó ad otthont. Az október 28-29-30-ai eseményekre kedden reggel indul a jegyértékesítés.

"Nagyon várjuk már, hogy találkozzunk!  A jegyértékesítés kedd reggel indul, ne maradj le! A férőhelyek száma limitált, marj rá, ha ott lennél!" - olvasható a zenekar bejegyzésében.

/Nyitókép: Pogonyi Nóra

Hozzászólások