Fotó: Pogonyi Nóra

Tankcsapda jubileum: a Trackben startolt a fővárosi bulisorozat - fotók

A Tankcsapda koncertjével indult az idei szezon a Barba Negra Trackben! A 2019-ben három évtizedes jubileumot ünneplő zenekar péntek este a legnagyobb slágereivel állt színpadra a budapesti szórakozóhelyen.

Ezen a hétvégén a Tankcsapda dalaitól hangos a főváros: az idén 30 éves rockbanda három estén át zúz Budapesten. A bulisorozat pénteken startolt a Barba Negra Trackben, elindítva ezzel a Duna-parti koncerthelyszínen a 2019-es szezont.

Ahogy a bandatagok korábban ígérték, a T30 műsora más, mint a félévszázados produkció, amellyel tavaly turnézott a csapat. A debreceni rockerek a jubileumi évben a legnagyobb slágereiket veszik elő – a Trackben többek közt olyan ismert számokat hallhatott a közönség, mint az Egyedül a világ ellen, a Be vagyok rúgva, a Rio vagy az Adjon az ég. A látványra sem lehetett panasz – a piro, a fények és a vizuál terén is rendesen kitettek magukért a zenészek, a rajongók pedig becsületesen végigtombolták a csaknem kétórás koncertet.

 

A trackes buli után nincs megállás: szombaton a Budapest Parkban, vasárnap pedig a Kobuci kertben csap a húrok közé telt ház előtt a zenekar, mindkét helyszínen más műsorral szórakoztatva közönséget.

Fotók: Pogonyi Nóra

 

Hozzászólások