oPWktkqTURBXy81MzcxYzIxODhjMjA1ZDE5ZTU5NDUxMzcxNzM1ODE3OS5qcGVnkpUDAMzizQ_AzQjclQLNA6UAwsM

Nézzen be a kulisszák mögé: hírességekkel forgatta legújabb klipjét a Tankcsapda – videó

Csütörtökön érkezik a Tankcsapda „Szüless meg újra” című dalának klipje, amelyben több magyar híresség és rajongók is szerepelnek.

A rendezvénystopp alatt sem tétlenkednek a debreceni rockerek: két új nótát is írtak, melyek közül a „Szüless meg újra” című szerzeményt egy héttel ezelőtt a Petőfi Rádióban hallhatta először a közönség. A friss dalhoz, mellyel az újrakezdéshez szeretnének reményt adni a zenészek, azóta egy klipet is forgattak Tokay Péter rendezésében. A több díjnyertes alkotást jegyző filmes szakember nem először dolgozik a Tankcsapdával: a Köszönet doktor és a Köpök rátok című dalok klipjei is a a Pixel Film rendezőjének munkáját dícsérik.
A „Szüless meg újra” klipjében, amit csütörtökön mutat be a csapat, néhány rajongó, illetve több híresség is szerepel. Hogy pontosan kik bukkannak fel a kisfilmben, az kiderül abból a videóból, amit hétfőn este a Facebook-oldalán tett közzé a zenekar, betekintést engedve a forgatás kulisszái mögé. Feltűnik a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező Babos Tímea, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely, a tetovált séfként ismert Serényi Zsolt, illetve Nagy Zsolt színész is. A csaknem 10 perces anyagból látszik, hogy szép számú stáb dolgozott a klipen, amit több helyszínen forgattak.

A vadonatúj videó tehát csütörtökön érkezik, közben pedig már gőzerővel készülnek a zenészek a hétvégére is, pénteken ugyanis Debrecenben, szombaton pedig Székesfehérváron állnak színpadra egy exkluzív, autósmozi jellegű eseményen.

Hozzászólások