annamari_nagyobb

MEGJELENT DANCS ANNAMARI ÚJ ALBUMA

Öt év legsikeresebb színházi szerepeinek dalait gyűjtötte össze új CD-jén Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház szólistája.

Dancs Annamari most megjelent Színház, szerelem című albumán híres operett és musical előadásokból hallhatunk részleteket. A korongon szereplő duettekben partnerei olyan elismert művész kollégák, mint Huszti Péter, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté és Peller Károly.

Az erdélyi származású énekesnő színészi karrierje mellett könnyűzenei előadóként is népszerű. Színházi munkásságának elismeréseként 2012-ben Csillag-díjjal, 2013-ban a legjobb szubrettnek járó Bársony Rózsi Emlékgyűrűvel tüntették ki, 2015-ben pedig a színház szakmai bizottsága őt választotta az évad operettszínészének.

Az új lemezen részleteket hallhatunk a Csárdáskirálynő, a Miss Saigon, a Borban a vigasz, az Ördögölő Józsiás, A mosoly országa, a Csókos asszony, a Bajadér, a Viktória, a Csínom Palkó, a Marica grófnő és a Honfoglalás című darabokból, valamint bónuszként szerepel rajta egy popfeldolgozás is.

Az album már megvásárolható ITT

1 comment

Hozzászólások