Style: "Neutral"

Budapestre érkezik Jason Mraz

Budapesten koncertezik Jason Mraz. Az I'm Yours slágert jegyző zenészt először láthatja Magyarországon a közönség. Különleges hangulatú szólóestjének a Budapest Kongresszusi Központ ad otthont március 14-én.

Ma délelőtt jelentette be Jason Mraz, hogy márciusi koncertkörútján Budapestre is ellátogat. Az amerikai zenész, akit a legtöbben az I'm Yours című világsláger kapcsán ismernek, először lép fel Magyarországon. Különleges hangulatú szólóestjét március 14-én a Budapest Kongresszusi Központban élvezheti a közönség.

/Nyitókép: Jason Ruhl

Mióta San Diego kávéházaiban megkezdte pályafutását, Jason Mraz a dalain keresztül hordozott pozitív üzenetével, érzelmes, folk-pop hangzásával, vibráló élő fellépéseivel és emberbaráti erőfeszítéseivel világszerte magával ragadja a közönséget. Lemezei számos helyről kaptak gyémánt, multi-platina és platina minősítést, klasszikussá vált dalaival, mint az  I'm Yours és az I Won't Give Up pedig hallatlan rekordokat döntött. Hatszor jelölték Grammy-díjra, melyből kettőt meg is nyert, úgy mint a rangos Hal David Dalszerzői-díjat, továbbá Teen Choice és a People Choice Awards-ot. Világszerte telt házas színházi és aréna koncertekkel büszkélkedhet, olyan ikonikus helyeken játszott, mint a Hollywood Bowl, a Madison Square Garden és a londoni O2 Aréna.

Az elkötelezett szörfös, farmer-kertész, filmkészítő és fényképész Mraz elsősorban világpolgár. Szenvedélyes társadalmi tevékenysége és emberbaráti erőfeszítései a széleskörű környezetvédelemtől egészen az LMBT emberek egyenlőségének támogatásáig terjed. Részt vesz globális eseményekben is, például a ghánai Rabszolgák Felszabadításáért akcióban, és egy koncerten is Mianmarban 90.000 ember előtt, hogy az MTV Exittel közösen hívja fel a figyelmet az emberkereskedelem létezésére.

Mindezeken keresztül Jason Mraz folyamatosan erősíti és ünnepli a zene csodálatos erejét, inspirálva és örömet szerezve számtalan rajongójának a világon, amit ő egyszerűen csak az otthonának nevez.

A budapesti koncert jegyeit a hivatalos rajongói klub tagjai már megvásárolhatják, a nagyközönség számára február 4-én, szombaton 10 órától lesznek elérhetőek a belépők a www.livenation.hu és www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

1E50A0EC-B52E-463E-BF8F-95CB48B76C16

Hozzászólások